Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teplice hřbitov

Od: pohanka* odpovědí: 2 změna:

Zdravím do Teplic v Čechách. Moje mamka bude mít výročí úmrtí a já ji vozím na hrob květiny.

Chodím z vlakového nádraží pěšky až na hřbitov a potom se projdu po městě a zavzpomínám. Sakra, už zase brečím..

Chtěla bych vědět, jak to tam ve všední den v centru vypadá, jaká tam je situace, nálada. Je to bezpečné?

Okolo silnice, výpadovky stávaly mladé ženštiny, toho se nebojím, ale na hřbitově se budu bát. Kdo jste Teplic, budu ráda, když mě napíšete. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelfencl
hodnocení

0x

Jestli ma někdo strach chodit na hřbitov nebo je z daleka rád se postarám o udržbu hrobu

pohanka*
hodnocení

0x

Děkuji moc za nabídku, již jsem tam byla a vše proběhlo jak bylo potřeba. Byla tam parta zedníků na vedlejším hrobě, tak mě i pomohli a půjčili nářadí, já jsem od Prahy, tak toho moc nevozím. Místo není moje, mamka byla podruhé vdaná, tak je hrobové místo této rodiny, tak tam zajdou častěji než já. Snad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]