Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Složenka, kdy přijdou peníze na účet?

Od: luciie* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, ve čtvrtek jsem si posílala peníze na učet , nebyla to velká suma ale ještě mi nepřišly, je možné že to takhle trvá nebo jsem udělala chybu ve vyplnění složenky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den, už je to celkem dlouho, raději si zkontrolujte, zda jste složenku dobře vyplnila.

luciie*
hodnocení

Někteří mi říkají, že záleží na tom, kdy peníze z pošty odeslaly a také následoval víkend tak zda se to kvuli víkendu něak nezdrželo. je to prý normální že někdy to prostě trvá, a dá se s tím něco dělat pokud jsem špatně vyplnila složenku?

ohneta*

Pokud je složenka správně vyplněná, ještě bych tak dva dny počkal. O víkendu se převody neprovádí. Pokud byo číslo účtu špatně napsané, je zde ještě možnost, že daný účet neexistuje a peníze se vám vrátí. Jestli jste špatně vyplnila složenku zjistíte podle ústřížku, který jste při podání obdržela.

doplněno 23.06.15 17:20:

To my nevíme, jestli jste tam číslo účtu vyplnila správně. Žádnou jinou chybu jste tam udělat nemohla. @babkazov tazatelka si posílala vklad na svůj účet

doplněno 23.06.15 17:21:

@babkazov beru zpět, blbě jsem si vaši odpověď přečetl :-D

luciie*
hodnocení

Ten ustřižek mám a číslo učtu se shoduje, ale ta delší strana tam by chyba mohla být? Dělala jsem to poprvé :) děkuji za odpověd

hodnocení

0x

Než složenkou, je rychlejší a levnější, v bance vyplnit příkaz na převod. Když mají obě strany účet v jakékoliv bance.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]