Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Promlčecí doba

Od: jirimarik odpovědí: 4 změna:

V březnu r.2013 mi ukradla má přítelkyně jednou 15 podruhé 8 tisíc. Na podzim r.2013 jsem ji přistihl jak opět má v ruce mou obálku s penězi.Poté jsme se rozešli.Letos v únoru podala trestní ozámení a mne hledala policie za účelem zjištění, kdy jsem byl ve městě vzdáleném 150 km a zda jsem ji neukradl její věci.Naopak jsem zjistil po rozchodu,že mi vyměnila mé ložní prádlo,dovezla své staré,dokonce i prostěradlo se značkou ČD ,pak i jiné staré věci a ukradla i fotoaparát,nový ponorný vařič. atd.Nechtěl jsem nic řešit,jak ale postupuje proti mne, myslím že trestní oznámení bych měl podat já za krádež ca. 50 tisíc. Jaká je promlčecí doba?Děkuji za zprávu J.M

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambula*
hodnocení

0x

Za prvé máte důkazy

hodnocení

0x

Asi 7 roků. Co Vám bránilo -brání podat TO tím spíš pokud máte věrohodné důkazy?!

jmarik

Bránilo mi v tom ,že ji mám stále rád a peníze nejsou vše.Ale posílat na mne policii,to už je síla a co je moc ,to je moc.Dík za radu.Mařík

mate59

Taká mrcha si nezaslouží,aby jste ji mel rád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]