Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
z eshopu jsem si objednala zboží (jedná se o kancelřáský stůl) s doručením na adresu Poradní 6 777 11. A nyní k problému, řidič mi volal, že mi to veze a za 5 minut je u mě. Já čekala před vchodem, on zastavil a od auta na mě vával ať jdu k němu, chtěl to hned podepsat a když jsem udeřila, že doručit to má před vchod, tak začal že to váží 60 kg a nemá rudl, apod. Vím, že to není lehké opravdu, ale má to doručit až ke vchodu,kde jsou dveře a označení čísla popisného, apod.?
Dopravu od PPL využívám poměrně často, ale tak velké zboží mi vozí Toptrans. PPL doručuje zboží na udanou adresu - viz citace:
"Důležité informace pro příjemce o doručení balíku přepravní službou PPL
Doručení balíku:
zásilku vám doručíme na vámi požadovanou adresu následující pracovní den po jejím převzetí od odesilatele"
Hmotnost ovšem nesmí přesáhnout 50 kg :
Citace je pěkná, nicméně nedůležitá, je to oznámení pro odesílatele. Zásilku si paní objednala u dané firmy, ne u PPL, takže pokud už to PPL přijmula (a balíky pochopitelně váží), pak jej musí i doručit. A doručit opravdu neznamená předat před dveře. Nicméně z auta to vyndat musí a je to otázka slušnosti kam až to paní donese. Naložit na auto si to taky musel sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.