Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s nevyužívaným spacákem

Od: m86m® odpovědí: 6 změna:

Ahoj rádci, nevíte která střediska by využila kupříkladu spacák mumii, nebo teplou bundu? Nejsou někde sběrná místa pro potřebné? je to skoro nové...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

Hodně se již objevují sběrné kontejnery na šatstvo, obuv. Nejen u velkých supermarketů, ale i v menších vesnicích, městečkách.

hodnocení

0x

Ve Ostravě Vítkovicích jsem včera zahlédla Charita-Šatna.

hodnocení

0x

U nás se osvědčila spolupráce s Diakonií Broumov. 2x ročně jezdí pro tyhle přebytky, akci si vzal na starost obecní úřad a funguje to.

buss
hodnocení

0x

Položit u popelnice, nejjednodušší. Ve městěch sbírají je se poptat. Kontejnery, ale to se prý pak třídí a prodává...Můžete přivézt k nám!

hodnocení

Děkuji za odopovědi, sběrný kontejner je podle mě dost velký švindl. Město za jejich provoz platí a firma si pak šatstvo řeže a lisuje do velkých balíků které následně prodává fabrikám a provozovnám jako absorbenty na oleje a tkaniny na čištění (vím protože firmu ve které pracuji také zásobují těmito "hadry" se kterými se pak čistí stroje od oleje). Jednou jsem i mluvil se zástupcem jedné takové a tak trochu z něj vypadlo že rozdají jen absolutní minimum. Možná že nesavé oblečení které nejde využít (syntetika) rozdají, ale i tak... asi zkusím nějakou diakonii, to je dobrý nápad.

sebod*

m86m musíš zjistit, zda ve Tvém okolí má kontejner diakonie Broumov. Tam jde vše opravdu potřebným

doplněno 23.06.15 14:31:

jejky. Nečetla jsem celá vlákno a teď koukám, že amperek radí to samé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]