Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zena kojeni a sex

Od: karelrk odpovědí: 10 změna:
Panove a damy, jak jste na tom se sexem po porodu? Moje druzka byla vzdycky akcni, je advokatka, stihala cvicit, chodit na houby, zavaret, delala mi snidane do postele. Ted mame dvojcata a jeji aktivity neutichly. Mam velkou obavu, ze mi utece za jinym, nebot se s ni neco po porodu stalo a je naruziva vic nez pred tim. Rodila rezem a po 14ti dnech jsem ji mel na sobe, neskutecne si uziva polohu ona nahore, koji a rajcuje ji a mne take hrat si s jejimi nadry. Mne je 55, ji 34, jsme spolu 10 let. Nechci o ni prijit, ale toto tempo je uz mimo me. Musim delat, ze spim, ona na to, nevadi lasko, tak rano. Chuvu mame od jedne do peti, aby byla v kancelari. Ja jsem sportovec, mam mensi developerskou firmu a stane se, ze mi prijede naha jen v kabatku do me kancelare, vytahne bicik a poruci si, at ji to udelam. Tak to nejak zvladnu, prijedu domu a vali tam sushi. Deti maji vyzehleno, ja kosile take, deti v sedackach, ona v pradle dela sushi, precte pohadky a chce zase. Chodime na tenis, prijde do saten, prepadne me ve sprse a zas. Umi to se mnou vytecne, ale toto tempo je vrazedne. Do divadla si nebere kalhotky. Je inteligentni, najde si cas na cetbu, nevim kdy, ale chodi ke kadernici, maluje se, pecuje o sebe, je hezci nez jine, ma moc hezkou figuru a velka pevna prsa, Je moc dobrou hospodyni i maminkou, ja pomaham, rad jdu nakoupit, delame si radosti, kupujeme si drobne darecky. Nemohl jsem si prat lepsi partnerku. Az na tu frekvenci. Je to normalni? Pozadal jsem ji o ruku s prstenem od cartier, rekla, ze jsem laska jejiho zivota,ale vdavat sr nechce. Prsten jsme vymenili za jiny. Kdyz si me nechce vzit tak co to je? Ma jineho?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Připadá mi, že otázky na Poradně jsou čím dál nepravděpodobnější. I když za život se něco stane. Mám na mysli třeba tu slípku, co si nadělala dluhy 400 tisíc a manžel o ničem nemá ani páru. Nebo tu slípku, co dala tchánovi a teď je s ním těhotná. Bude z něj tatínek, nebo dědeček? *ee*

Tahle mi připadá ze stejné škatulky. Nedovedu si představit ženštinu, která nahá, jen v kabátku a s bičem, míří do kanceláře svého muže, aby si v pracovní době vynutila sex. Ta paní evidentně nedovede rozlišit, kdy je čas na práci a kdy na zábavu. A co chce, to musí mít. A to hned. Časem při frekvenci a síle svých chtíčů jí začne být jedno, zda ji uspokojí právě manžel, nebo někdo jiný.

Slyšela jsem jednou přísloví: KDYŽ CHCEŠ UDĚLAT ZE STARÉHO MUŽE BLÁZNA, DEJ MU MLADOU ŽENU!

Něco na tom je. Paní je v rozkvětu svých sil, Vás už tyto síly opouští, máte raději klid. Nezlobte se a nepřeji Vám to, ale myslím si, že ten milenec skutečně přijde. Protože Vy nebudete paní stačit v její sexuální smršti. Nemůžete nic dělat. Vzal jste si ji, měl s ní děti, pravděpodobně to budete tolerovat. Má to pro Vás jednu výhodu. Mladý a dychtivý milenec z Vás sejme řadu manželských povinností, které Vás unavovaly a vysilovaly. Paní bude uspokojená a Vy budete mít svůj klid.

Tím se Vám nevysmívám, přišlo, co přijít muselo. 21 letý věkový rozdíl je někde znát. Starší chlapi si honí ego mladou pohlednou manželkou /okolí zírá a závidí/, ale v intimní sféře už na to nestačí. Proto je lepší, když partneři stárnou společně, oba.

Jak to vyřešit, nevím. Ona nepovolí, Vy to nezvládnete. Nemám ráda manželské trojúhelníky a nesnížila bych se k němu, ale ve Vašem případě to asi bude to jediné, co Vám manželství zachová. Paní se nasytí jinde, doma bude klid.

Jen je otázkou, jestli jste si to takto představoval. Myslím, že asi ne. Jaga.

hodnocení

1x

Tak a teď tu o Červené Karkulce..

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den pane Karle, potřebujete přítelkyni trošku zbrzdit a zklidnit? Tak jí zrušte chůvu pro děti a pomocnici v domácnosti a nechte všechnu péči o dvojčata, domácnost a práci pouze na vaší přítelkyni. Jsem si jistá, že do dvou týdnů nebude u vás po sexu ani pamatáky a bičík na vás přítelknyně vezme jen v případě, kdy vás bude chtít donutit kojit za ni. Jinak - nevěřím vám ani slovo. Po dvojčatech nikdo nemá figuru jak modelka, navíc jizva po císaři se hojí docela dlouho, je bolestivá a je celkem dlouho i odpudivá na vzhled. Málokterá ženská po císařském řezu může kojit, protože se jí kojení nerozběhne... Příště byste měl příběh lépe vyfabulovat. Hlavně si zjistit pravdivá fakta... Ale jako pohádka pro životem unavené ženy ala Rosemunde Pilcher docela dobré, no.

doplněno 23.06.15 14:49:

Pb, souhlas. Ale není to pravidlo, že po císaři se laktace rozběhne jak na běžícím pásu... Matku to stojí většinou moc veliké úsilí už v porodnici.

doplněno 23.06.15 14:53:

Sebod, gratuluji vám ke třem císařem porozeným vnukům, perfektní postavě vaší dcery i její nádherné laktaci. Mimochodem, jsem taky po císaři, kojila jsem a mou postavu a mladistvý vzhled by mi kdejaká čtyřicátnice mohla jen závidět. To jen abych se taky trošku vychválila.

pb®

Tomu příběhu také moc nevěřím, ale proti tomu nekojení po císaři se musím ohradit. Sice trvá poněkud déle, než se kojení rozběhne, ale ze svého okolí znám jen jednu po císaři, co nekojila. A nekojila proto, že byla líná se rozkojit. Mléko měla, ale ze začátku málo a místo toho, aby kojila co to dá a přikrmila dítě jen na noc, radši mu dala flašku a tvorbu mléka tím zastavila úplně. Já jsem kojila po císaři do 11ti měsíců, kdy jsem syna cíleně odstavila, moje sestra ještě déle, i ta další paní po císaři s ní na pokoji kojila, 3 kamarádky taky a kolegyně v práci před 25ti lety kojila dceru snad do tří let. Které se udělá mléko, ta kojit může, když bude chtít, bude mít podporu a neznechutí jí to už v porodnici. A že takových s pokousanou bradavkou už z porodního sálu neodchází zrovna málo.

sebod*

eulalie. Moje dcera má za sebou tři porody - vše císařský řez. Kojila všechny děti, na sex měla pomyšlení snad ještě na operačním sále. Když šla z nemocnice, byla na stejných kilech jako před porodem. Postavu měla ňamňam...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, zkusím Vašemu příběhu uvěřit. Myslím, že Vás dohnala příroda. Máte o dost mladší partnerku, která je atraktivní, inteligentní, dominantní a Vy uděláte přesně to, co chce ona a ještě to umí s Vámi tak dokonale, že to uděláte rád. Ona tam určuje jistě vše v tom Vašem vztahu a tak si určuje i ten sex - Váš názor ji nezajímá, protože jste pouhý vykonavatel. A pro Vás je asi obtížné promluvit si s ní a hlavně jí i sobě přiznat, že už jste pán ve věku a takové tempo přestáváte už zvládat. Takže, když si o tom nepromluvíte, když se nedokážete ovládnout a vždy jen tupě vyhovíte, tak Vás to zřejmě zničí. Proč si myslíte, že má Vaše partnerka někoho jiného? Nebylo by to takové moderní řešení Vaší situace? Vaše partnerka má chůvu, tak by mohla mít i milence - a Vy více odpočinku. Zkrátka, dohnala Vás ta příroda (a stáří). Zdravím!

hodnocení

0x

Tak ti nevím, Karle. Mám to uhlí koupit nebo ne? Mám věřit nebo ne?

(Vysvětlení pro mladší ročníky: Jiřina Bohdalová v nějaké hře "Já ti nevím, Karle, mám to uhlí koupit?" Památná věta, která v naší rodině pevně zakotvila.)

karelrk
hodnocení

0x
Prominte vsichni. Neni tolik casu na reakce. Nejedna se o dokonaly pribeh, mame take neshody, zena utraci asi dost penez za obleceni pro deti, kocar, rika, ze to kompenzuje tim, ze nemaji prehrsel hracek. Lidem rika, at jim nedavaji hracky. Detem spori, to je fajn. Ja take. Ta jeji povaha take zpusobila to, ze nema tolik kamaradek. Pry resi jen deti a nema si s nima co rict. Jeji tempo ji dohnalo na tyden do nemocnice kvuli dehydrataci. Neda si rict aby zvolnila. Mluvim s ni a je to ona, kdo rekne, ze jsem na mladsi zajice, kdyz jsem si nasel ji tak ji muzu vymenit. Neni to ruzove. Mi rodice jsou uz stari, chce je tady, ma je rada a nejak to zvladneme. Je to jenom nase rodina, nase zajmy, nase prace. Jdu posedet s prateli, nechce jit, pry si urcite porad stezuju a co si ma pak s nima rikat. Neni takova zena opravdu k zavideni, je to narocny. Bývalou ženu jsem opustil kvulivteto. Neslo o penize, uz po skole pracovala. Nevezne si me, kdyz jsem to udelal jine, muzu to udelat i ji. Jdeme pracovat. Nebudu vas uz zdrzovat.

pohanka*
hodnocení

0x

Asi je paní hyperaktivní, musí se léčit..

Ale. Normální inteligentní člověk, se nebude tímto chlubit na internetu v nějaké poradně. Zase vymyšlená báchorka, souhlas s předešlými názory.

doplněno 23.06.15 09:22:

Motáte páté přes deváté. Běžte si honit tričko někam jinam.

karelrk
hodnocení

0x
Po dovolene si dovolim kratky komentar.
Jak pise Sebod, kazda zena je jina.
Dekuji vsem spise ta vzkazy plne neduvery.
KOMENTUJUCI ZENY NEVERI,ZE BY NEKDI MOHL MIT PO PORODU DVOJCAT SKVELOU FIGURU. POKUD BYSTE CVICILY JESTE TYDEN PRED PORODEM JOGU A PILATES A MELY AKTIVNI ZPUSOB ZIVOTA..TAK MATE FIGURU TAKE PEKNOU. A s tim souvisi i sexualni aktivita par týdnů po porodu.
ZALEZI JI NA FIGURE,NA VAGINE, NOSI VENUSINY KULICKY UZ ROKY. MUZETE SE INSPIROVAT.
A NECHAPETE, ZE TOTO VSECHNO STIHA?
DIVAM SE NA VASI AKTIVITU ZDE. ODPOViDA DESITKAM MINUT DENNE A JE PRAVDEPODOBNE,ZE LEZETE I JINAM. TAKZE KDYBYSTE MISTO PORADTE DELALY NECO JINEHO TAK SE NEBUDETE DIVIT.
takze diky, problemy mame, ale jsem pysny na to, koho mam. Ostatne pohodova dovolena s dalsimi dvema rodinami mi to potvrdila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma venusiny kulicky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]