Nejste přihlášen/a.
Zdravím, slyšel jsem již několikrát že se nemá tetovat přes pihy..Je to pravda? může se něco stát?
Mě osobně tatér teotval celkem přes dvě pihy, jedna byla celkem malinka, a druhá celkem velká, ale nebyli vystouplé nic..
Už je to cca třičtvrtě roku, ale bojím se, jestli se mi něco může stát?
Třeba rakovina kůže nebo tak?
Projevilo by se něco už? (občas se cítím dost unavený, ale to stím asi moc nesouvisí)
Dokonce jsem byl před 2měsíci na obyvklém odběru krve, nevím na co mi dělali testy, prostě jen preventivně..
Nemám někam zajít?
Nebo to mám nechat být?
Děkuji za odpověd.
Někteří tatéři netetují přes pihy ani mateřská znaménka vůbec, vždy se jim vyhnou. Někteří tetují přes malé pigmentové skvrnky, ale netetují přes větší, nebo vystouplejší. No a jak se zdá, tak někteří tetují i přes větší pihy. Já bych byla zastáncem toho prvního - pokud je to možné, tak do pih a znamének žádným způsobem nezasahovat. Pokud máte pochybnosti, zajděte si na kožní a poraďte se tam. Mrknou na to a řeknou vám co a jak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.