Nejste přihlášen/a.
Manžel chtěl vybrat peníze z bankomatu a dozvěděl se ,že má běžný zůstatek cirka 25 tisíc a použitelný zůstatek -361.15Kč. Momentálně svoje závazky splácíme a nevíme,zda mohl exekutor zablokovat účet bez ohlášení a ani co to znamená,že je tam částka v mínusu,Před tímto výběrem zkusil bankomat z jiné banky a tam se dovzvěděl,že má použitelný zůstatek -9 000Kč a použitelný 40 Kč.Po té jsme jeli k bankomatu banky kde má účet a tam jsme zjistili údaje viz.výše. Děkuji za odpověď
Ahoj. Jó milá zlatá Svetlusko. Jestli tě obtěžují zde podaná vyjádření obtěžujících rádců, tak snad o nic nežádej a rovnou si dojdi do té své banky. Dělej prostě logické věci. Všechny zde uvedené rady nemusí vypovídat jen o popisu toho, co je vytištěno na lístku z bankomatu. To je dost srozumitelné. Prostě na účtě chybí prachy. A to už z jakéhokoliv důvodu. Bych se díval na internetové bankovnictví, nebo do banky.
Mám pocit,že bych se snad měla omluvit,za to že jsem se zeptala.Chtěla jsem vlastně vědět,co znamenají ty rozporuplné údaje.Nicméně jsme byli v bance a vše se vysvětlilo.Naštěstí pro nás se jednalo o selhání lidského faktoru a vše je opět v pořádku.Nicméně děkuji za odpovědi na daný dotaz i na ty odpovědi ,na které jsem se neptala.
Možná jste taky jenom vlezli do povoleného přečerpání a jakmile vám na účet dojde pravidelná platba, tak se přečerpání srovná a budete zase v plusu, i když to bude právě o tu přečerpanou částku méně. Jinými slovy, možná jste jenom utráceli více, než vaše finance unesou.
doplněno 21.06.15 23:03:Rozhodně běžte do banky pro info osobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.