Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pozná exekuce na lístku z bankomatu?

Od: svetluska odpovědí: 11 změna:

Manžel chtěl vybrat peníze z bankomatu a dozvěděl se ,že má běžný zůstatek cirka 25 tisíc a použitelný zůstatek -361.15Kč. Momentálně svoje závazky splácíme a nevíme,zda mohl exekutor zablokovat účet bez ohlášení a ani co to znamená,že je tam částka v mínusu,Před tímto výběrem zkusil bankomat z jiné banky a tam se dovzvěděl,že má použitelný zůstatek -9 000Kč a použitelný 40 Kč.Po té jsme jeli k bankomatu banky kde má účet a tam jsme zjistili údaje viz.výše. Děkuji za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No já nevím, nemám s exekucemi žádnou zkušenost (a doufám, že nikdy mít nebudu), ale to, že člověk dluží a nesplácí, se snad dozví dřív a jinak, než až z bankomatu, ne?

sebod*

Ano, na účtu je exekuto

doplněno 21.06.15 20:32:

omlouvám se, vypadlo mi písmenko. exukutoR

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Jó milá zlatá Svetlusko. Jestli tě obtěžují zde podaná vyjádření obtěžujících rádců, tak snad o nic nežádej a rovnou si dojdi do té své banky. Dělej prostě logické věci. Všechny zde uvedené rady nemusí vypovídat jen o popisu toho, co je vytištěno na lístku z bankomatu. To je dost srozumitelné. Prostě na účtě chybí prachy. A to už z jakéhokoliv důvodu. Bych se díval na internetové bankovnictví, nebo do banky.

svetluska

Mám pocit,že bych se snad měla omluvit,za to že jsem se zeptala.Chtěla jsem vlastně vědět,co znamenají ty rozporuplné údaje.Nicméně jsme byli v bance a vše se vysvětlilo.Naštěstí pro nás se jednalo o selhání lidského faktoru a vše je opět v pořádku.Nicméně děkuji za odpovědi na daný dotaz i na ty odpovědi ,na které jsem se neptala.

ohneta*
hodnocení

0x

Vaše banka má zajisté infolinku, stačí tam zavolat a hned budete vědět, co se s vaším účtem děje.

svetluska
hodnocení

Na info lince nám řekli,že nám k tomu víc neřeknout,jen to že je to zablokovaný a zbytek se musíme zeptat přímo v bance.Matou nás i údaje na lístku.

iv®
hodnocení

0x
Bohuzel je to tak jak pisete, na uctu je jiz exekuce. Taky mam tuto nemilou zkusenost.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Nejspíše půjde o více problémů.I těch exáků může být víc. Byla chyba, si na účtě nechávat více financí, než má odcházet. Někteří se nechovají podle zákonů. Nebo vám něco uniklo.

ju*
hodnocení

0x
Momentálně svoje závazky splácíme - no a před tím jste je spláceli bez problémů? Pokud Vám zablokoval ex. účet jste v prodlení a asi mu došla trpělivost...proč by vám měl ex. dávat na vědomí že zablokuje účet, to by bylo asi trochu na palici?
svetluska
hodnocení

Je hezké ,že se tu někdo obtěžoval s odpovědí,ale na to se nikdo neptal!

tiffany*
hodnocení

0x

Možná jste taky jenom vlezli do povoleného přečerpání a jakmile vám na účet dojde pravidelná platba, tak se přečerpání srovná a budete zase v plusu, i když to bude právě o tu přečerpanou částku méně. Jinými slovy, možná jste jenom utráceli více, než vaše finance unesou.

doplněno 21.06.15 23:03:

Rozhodně běžte do banky pro info osobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]