Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s klukem

Od: krista* odpovědí: 4 změna:
Ahoj. Chtěla abych se Vás zeptat, co mám dělat. Mám jednoho super kamaráda, který se mi líbí. Všichni se nás snažili dát dohromady, ale my jsme se pořád jenom kámošili. Dneska mi ovšem řekl jdden kluk, že má jít s nějakou jeho holkou do cukrárny. Odpoledne jsme si povídali a on mi napsal že mi odpoví na otázku jen když mu řeknu, kdo je Němý (byla to jeho přezdívka) tak mi odpověděl a já mu to napsala. Jsho první odpkvěď byla (teď to bude vytržené z kontextu), že by neudělal nic kdybych mu řekla že je to on. Takže odpověděl jen palcem nahoru. Pak jsem mu něco napsala a on mi odpověděl "Ale no jo no, už mi nikdy nicnepiš. Je to k ničemu." A poslal smutně tvářícího se smajlíka. Mrzí mě to a je mi to líto. Nevím jak se mu ve škole podívat do očí. Poradíte mi prosím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Kristo, prosím, pokus se to napsat znovu a srozumitelně. Ze mne by byl špatný detektiv, i po druhém čtení tě nechápu.

krista*
hodnocení

No napsal mi, že když mu řeknu, že on je ten, kdo se mi líbí neudělá s tím nic. Já jsem mu napsala, že je to on ( musela jsem). Tak mi pak napsal "No jo no. Prosím nikdy mi už nic nepiš je to k ničemu." A přidal k tomu smutného smajlíka. Nevím jak mám jít v pondělí do školy a podívat se mu do očí.

Do školy jdi úplně v klidu. Pro jedno kvítí, slunce nesvítí...

eulalie*
hodnocení

0x

Kristo, v pondělí jdi normálně do školy. No co, tak jsi klukovi řekla, že se ti líbí a on tě nechce. To se zase tak moc nestalo. Za chvíli na to oba zapomenete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]