Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má mě ráda?

Od: burianek odpovědí: 4 změna:

ahoj lidi poznal sem skvělou spolužačku. Dneska sme si povídali a smáli jsme se. Viděl muj kámoš jak se snim bavím a on mi napsal slovo láska a ona to viděla. Pak mu začala volat co myslíte má mě rada ta holka?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. My si můžeme myslet co chceme, ale holčině do hlavy nevidíme. Až si spolu zase budete povídat a smát se spolu, co kdyby ses zeptal přímo jí jestli jsi jí sympatický a jestli Tě má ráda? Jen ona Ti poví pravdu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Asi by to chtělo překlad nebo upřesnění. Takhle mi vychází, že ji zaujal ten kámoš.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je zajímavé, že teprve na sklonku školního roku jste poznal skvělou spolužačku.

Ale, ráda Vás nemá. Je pouze veselá a telefonuje si s někým jiným. Patrně jste si měl všímat té spolužačky již na začátku školního roku. Zdravím!

hodnocení

0x

Když je slečna spolužačka, myslím, že za celý dlouhý školní rok byla spousta příležitostí k bližšímu seznámení. Pokud jsi se ovšem věnoval zcela jen učení a dívku hledáš, až když máš zajištěné vysvědčení plné jedniček - ó, to tedy chválím! Napřed práce a potom zábava. :-D

Nechápu, proč začala spolužákovi volat. Spíš to vypadá, že to slovo LÁSKA pochopila v souvislosti s ním, ne s Tebou. Že on by měl tedy zájem. V tom případě Ti ovšem prokázal medvědí službu.

Čekají tě dlouhé, teplé a voňavé prázdniny. Buď se s ní domluv, jak to myslela /nikdo z nás to nemůže vědět. jenom dohady./ Nebo, pokud spíš pošilhává po kamarádovi, uvidíš, že o prázdninách poznáš jiné děvče, s kterým Ti bude dobře.

Tak si ty "vakace" pěkně užij. *slunce* Jaga.

A když někdo nevěděl - má ho ráda, nemá ho ráda, otrhal si okvětní lístky kopretiny. Co Ti vyšlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]