Nejste přihlášen/a.
Ahoj, končím u svého zaměstnavatele a chtěl bych si od něj nechat podepsat papír, kde bude něco ve smyslu toho, že jsem mu vrátil všechny svěřené pomůcky a že vůči němu nemám žádný dluh. Nemáte někdo nějaký podobný vzor? Díky
Mám pocit že tyhle údaje se psaly do zápočťáku.
Ivzez: já jenom říkám že se do zápočťáku psalo že zaměstnanec ani zaměstnavatel nemá žádný dluh nebo pohledávku vůči tomu druhýmu. Možná se to psalo trošku jinak ale pamatuju si že sem to tam měl napsaný.
doplněno 18.06.15 22:05:Tazatel ale mluvil hlavně o bezdlužnosti .
I kdepak.
Dřívější "zápočtový list" ani nynější "potvrzení o zaměstnání"
nebyl/není určen/o k předání pracovních pomůcek.
doplněno 18.06.15 20:40:Luisi, píší se tam případné exekuce, nikoliv vrácení pracovních pomůcek.
Do potvrzení o zaměstnání patří jen ty informace, které potřebuje znát příští zaměstnavatel.
Navíc pokud byste si před předáním novému zaměstnavateli neudělal kopii, stejně byste žádné potvrzení od zaměstnavatele neměl. Podle mne je lepší tyto záležitosti řešit odděleně (novému zaměstnavateli není nic do toho, že třeba původní zaměstnavatel z nějakého důvodu něco nepřevzal, nedořešil apod.)
Iv: ten papír se ale vyplněnej nechává na personálním oddělení né?.?.? Slouží spíš pro vnitřní potřeby zaměstnavatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.