Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam kurzu DRNR/RZP?

Od: suchi odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

všiml jsem si diskuze na téma řidič sanitky atd ... věděl by někdo prosím, kde získat aktualní seznam kurzu DRNR popř. RZP? Prohledáváním netu se mě to nedaří :( Předem děkuji - Mira

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V kterym meste to shanis?
Tady ascr.cz/... Ti pred par dny jeden kurz skoncil.

suchi
hodnocení

Muže to být bud z dostupností z východní moravy, nebo v Praze, nebo v západních čechách. Měl jsem představu, že si vyberu podle termínu konání, ale ucelený seznam, kde a kdy se tyto kurzy konají jsem zatím nenašel.Mira

Asi budes muset najit co nejvic firem ktere toto skoleni delaj a od nich sehnat terminy. Takze si bohuzel udelas seznam sam.
Se skolicima firmama by Ti mohli pomoct ZZS (na republiku je jich dost).

suchi
hodnocení

Tak, tak... Děkuju. Budu to muset udělat takhle nějak i když to bude mravenčí práce. Na stránkách MŠMT by měl udajně existovat seznam akreditovaných školitelú, ale tento web je natolik nepřehledný že bych tu možná strávil zbytek života než bych to našel. Ale díky za ochotu pomoci. Mira

Pokud na to moc nespechas zkuisl bych ty Samaritany v Praze, tam jsou ty informace dost cerstve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma řidič sanitky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]