Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přerušovaná soulož a otěhotnění

Od: pralinka* odpovědí: 11 změna:

Je zde někdo, komu tato metoda ochrany před otěhotněním selhala? :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není tu nikdo, jsou zaměstnaní přebalováním a uklidňováním hladových krků.

Kamarádka to praktikovala asi 3 roky, vzhledem k tomu, že to bylo mezi jejími 16 - 19, tak byla docela odvážná. Ale měla štěstí...

klaban*
hodnocení

0x

Přerušovaná soulož znamená, že před ejakulací ho vytáhnu rychle ven a udělam se? Pokud ano, tak to jsme s manželkou praktikovali asi půl roku páč brala nějaký prášky, který eliminovaly funkci antikoncepce. No a samozřejmě se v tomto období nic nestalo :)

Samozřejmě? No, spíš jste měli štěstí...

eulalie*
hodnocení

0x

Spoléhat na něco takového je holý nesmysl. Když někdy selže i hormonální antikoncepce, proč by neselhalo toto počínání? Ale třeba budete mít štěstí

hodnocení

0x

Tato metoda není metodou, ale pověrou...

Pokud nemáte zájem používat kondom, zkuste cenap.cz/... - plánované rodičovství obsahuje naopak termíny předpokládaného neotěhotnění - úspěšně praktikuji s manželkou cca 11 let.

doplněno 16.02.15 21:09:

Ještě bych přidal jeden dotaz - proč to vůbec děláte?

Myslím tím, že když souložíte např. 15 či 60 minut a snažíte se dosáhnout oba orgasmu, nakonec on místo pořádné slasti si ho vlastně vymasturbuje (s odpuštěním) na vás či postel... Neznám lepší pocit, než když se mi povede díky mému orgasmu zesílit pocity manželky k jejímu vyvrcholení... Takové to vymačkání mi přijde jako aerobik, po kterém si to uděláte sami...*smich*

lucie*
hodnocení

0x

Mi neselhala ani jednou ani s jedním partnerem...celkem cca8 let a nic se nestalo.Aby Vám to"ujelo"a žena měla zrovna plodné dny,tak to byste byl fakt šťastlivec,ale určitě se to už stalo,jen nikoho neznám.

doplněno 17.02.15 07:47:

...já osobně holkám co otěhotněly přes HA nikdy nevěřila.Znám spoustu co zapomínaly a vynechávaly tabletky a taky byly takové co chtěly otěhotnět(ať nemusí do práce či z jiných pohnutek)a pak tvrdily,že selhala HA.Je to smutné,ale já znám takové příběhy.V dnešní době problémů s plodností metoda přerušované soulože lidem funguje.

Tak to jste spíš šťastlivka Vy, že se "nezadařilo"...

Znám ženu které se podařilo otěhotnět navzdory hormonální antikoncepci a ta má mnohem nižší procento selhání.

Ono samozřejmě nemusí nic ujíždět. Spolehlivost této metody je prachmizerná, nicméně v dnešní době, kdy má polovina párů problém s otěhotněním a pětina je neplodných, může budit zdání, že funguje. Na můj vkus je v mém okolí i příliš mnoho těhotných s hormonální antikoncepcí. A to je metoda mnohonásobně spolehlivější než přerušovaná soulož.

hodnocení

0x
Jelikoz jiz kapicky lasky mohou obsahovat spermie tak to je celkem riskantni :) jinak po ejakuaci zustavaji spermie v ceste penisu tak by se nemelo pokracovat dal :) antikoncepce to je , ale dost riskantni a hodne lidi co v pripade otehotneni radeji neprizna :)

joudic*
hodnocení

0x

ani jednou, uz 20 let, ale jako navod na antikoncepci bych to nedaval :)

eivlis*
hodnocení

0x

Ja jsem tohle riziko podstoupila a vyslo mi to.Nikdy jsem nebrala zadnou HA a jen jsem se spolehala cely zivot na plodne dny a rekla bych velmi dusledne a vyslo mi to.Az jsem potkala chlapa pro zivot, chteli jsme deti, tak zase jsem plodne dny dusledne i s ovu vyhledavala a zahy jsem otehotnela.. Nicmene si myslim, ze 100%to neni jako nic na svete a treba jsem mela stesti, nevim, ale vedela jsem pomalu na hodinu, kdy mam ovu a minimalizovala jsem riziko na 95% a vyslo mi to radu let.Tot ma zkusenost:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]