Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Mám problém s krátkou úzdičkou u penisu.
Již kdysi jsem byl na urologii, jelikož jsem při erekci nepřetáhl předkožku, no úzdičku mi přestřihl a zase sešil a poté jsem už předkožku při erekci stáhl, ale jenom pod žalud a dál to nejde.
Když chci předkožku stáhnout dál, jak pod žalud, tak mi začne úzdička tahat žalud a prostě to dál nedostanu.
Již znovu na urologii nechci jít a chtěl jsem se zeptat, jestli si můžu úzdičku ustřihnout doma nebo nějak přetrhnout?
Na 100% to je úzdička, předkožka není problém.
Díky.
neblbni, nic neřež nic nestříhej! Když ho budeš používat tak se sama vytahá. Čím více jí budeš namáhat, tím víc povolí. Prostě každý den o kousíček a hotovo. Víc v tom nehledej. V teplé vodě to bude snažší, pokud si koupací typ je to dobrá cesta
Znovu na urologii nepůjdu, nikdo mě tam nedostane.
Při nejhorším si to zkusím sám ustřihnout.
Stáhnu to pod žalud a i kousek dál, ale nenatáhnu to úplně rovně.
Pár lidí, co znám, to mělo taky tak, pak se jim nějak podařilo úzdičku přetrhnout a bylo po problému.
Pokud bych si to ustřihl, zahojí se to samo?
..viděl jste tu komedii jak si pan Bean sám odvrtával zuby ale snimek měl naopak,takže si odvrtal ty dobré a jak to zjistil že to má naopak,tak si pak odvrtal ty co původně zamýšlel..jako sranda fajn ...takže jsem pro srandu---směle do toho,nejlepší na to budou nůžky na drůbež...a pokud by to bolelo tak si nachystejte palici a můžete si hned udělat narkozu...a nemusíte mi děkovat
jinak ,pokud máš tento problém tak bych to určitě neřešil samooperací-je to velice citlivé místo a nebezpečí infekce...já osobně mám udělanou obřízku-samozřejmě dělanou v nemocnici -protože se mi nějak stáhla předkožka a dělalo mi to problém při hygieně a při sexu ,spíše po-jsem to měl celé popraskané do krve...takže určitě na urologii,sám to rozhodně neřeš!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.