Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dojemna skladba

Od: banan* odpovědí: 18 změna:
Zdravim vsechny,
hodne dlouho hledam nazev skladby, je to bez zpevu, prijde mi jako pohadkova, snad jen na klavir. Slysela jsem ji na svatbe i na pohrbu a je moc hezka, dojemna, vic k ni bohuzel rict nemuzu :( pokud mi sem hodite tipy, budu rada, nedokazu ji blize specifikovat a na googlu a youtube uz nevim co zadat ... diky :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sonyboj*
hodnocení

1x

Já si nechal na svatbě zahrát Highway to Hell od AC/DC. Bylo to taky dojemné, vidět ty ksichty venku před radnicí, když to slyšely *frajer*

Na funus se mi to asi hodí taky *smich*

hodnocení

0x

Nějaká Ave Maria?

banan*
hodnocení

Nene, zadne Ave Maria to neni...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, snad poznáte, když hraje pouze klavír nebo i další nástroje, ne? Může to být cokoliv, co Vás dojímá. Může to být od vážné hudby, přes filmovou melodii až k rocku. Může to být skladba, ale může to být písnička upravená pro klavír. Tu skladbu jste již jinde nebo jindy neslyšela? Zkuste ještě napsat něco bližšího. Zdravím!

doplněno 18.06.15 12:14:

Škoda. To bude asi obtížné hledání. Je to nějaká zřejmě pomalá skladba a univerzální pro svatbu i pohřeb. Zkusím tyto (spíše pohřební) "hitovky".

doplněno 18.06.15 13:02:

Tak, ještě zkusím toto (a je to pohádkové):

banan*
hodnocení

Dobry den Bene,
nejsem si jista ale myslim ze jen klavir. Zni to jako z pohadky, podobne jako nize uvedeny odkaz. Nic blizsiho vazne nedokazu rict.
banan*
hodnocení

To taky neni ono, ale diky za snahu :)

ando*
18.06.15 11:44
hodnocení

0x

banan*
hodnocení

Je to dost podobne rekla bych, ale neni to ono, diky :)

banan*
hodnocení

Zacatek je hodne podobny jako toto

youtu.be/...

aala
18.06.15 13:25
hodnocení

0x

aala
18.06.15 14:21
hodnocení

0x

hodnocení

0x

tady je také něco :)

doplněno 18.06.15 14:46:

je to Natalie Trayling

doplněno 18.06.15 15:59:

hu
hodnocení

0x

youtu.be/...

jofa*

Taky jedna nádherná skladba D. Rybkin - "Motherly love"

soundtaxi.net/...

banan*
hodnocení

Diky vsem, ale bohuzel to ani jedno z toho neni :(

banan*
hodnocení

Pratele, asi me budete povazovat za blazna, ze to neznam, ale nekoukam na filmy. Nicmene po dlouhem patrani jsem ji nasla a divim se ze jsem hledala tak dlouho kdyz to bylo tak jednoduche...

youtu.be/...
ben®

Dobrý den, tak vidíte, že jsem měl pravdu, když jsem psal, že to může být cokoliv nebo filmová melodie. Ovšem, že zrovna hudba z tohoto filmu se hodí na svatbu nebo pohřeb, tak to jsem nevěděl. Budu muset navštěvovat více svatby a pohřby. A pokud jste tento film neviděla, tak je to škoda - je to moc hezký, humorný i dojemný film. Zdravím!

evulinka*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]