Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tak, snad poznáte, když hraje pouze klavír nebo i další nástroje, ne? Může to být cokoliv, co Vás dojímá. Může to být od vážné hudby, přes filmovou melodii až k rocku. Může to být skladba, ale může to být písnička upravená pro klavír. Tu skladbu jste již jinde nebo jindy neslyšela? Zkuste ještě napsat něco bližšího. Zdravím!
doplněno 18.06.15 12:14:Škoda. To bude asi obtížné hledání. Je to nějaká zřejmě pomalá skladba a univerzální pro svatbu i pohřeb. Zkusím tyto (spíše pohřební) "hitovky".
Tak, ještě zkusím toto (a je to pohádkové):
Dobrý den, tak vidíte, že jsem měl pravdu, když jsem psal, že to může být cokoliv nebo filmová melodie. Ovšem, že zrovna hudba z tohoto filmu se hodí na svatbu nebo pohřeb, tak to jsem nevěděl. Budu muset navštěvovat více svatby a pohřby. A pokud jste tento film neviděla, tak je to škoda - je to moc hezký, humorný i dojemný film. Zdravím!
a nebude to tahle ta "balada pro adelku"?
https://www.youtube.com/results?search_query=balada+pro+adelku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.