Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v Řecku

Od: dovolenkar odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,prosli bych o váš názor.Jistě sledujete situaci kolem Řecka.Mám zakoupenou dovolenou na Krétě(v září).Co se stane když vystoupí Řecko z eurozóny,myslíte ,že by byly nějaké problémy?Bude to určitě chaos.Otázka:nebylo by už teď lépe zvolit pro dovolenou jinou zemi?Předem děkuji za vaše názory.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je zbytečné stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko.

ctenar*
hodnocení

0x

Kdyby vystoupili, tak jejich mena k euru a korune hned propadne a vsechno u nich bude pro nas levnejsi.

hodnocení

0x
Pokud vystoupí, tak určitě ne do záři.
fakirka

Merklová měla prohlást, že v žádném případě nepřipustí, aby Řecko vystoupilo z eurozóny.

My včera naši dovolenou na Lefkadě zrušili. Důvody ovšem byly jiné, měli jsme jet autem a cesta by asi byla strašidelná se všemi těmi uorchlíky kolem.

Letecky bych se nebála. Kréta je krásná, celé Řecko je moje srdeční záležitost...jezdíme tam roky...letos ale bude náhradní destinace. Vypadá to na Montenegro.

Uprchlíci na Lefkádě? Kde jste na tom byla? A žebraví cikáni byli na Srbsko - Makedonské hranici (na Makedonské straně) vždycky.

IMHO jste zbytečně zrušili krásnou dovolenou.

Pro tazatele: Myslím, že to nebude žádná divočina a Vy si užijete krásnou dovolenou na Krétě.

fakirka

Nemyslím uprchlíky na Lefkadě...psala jsem, že jedeme autem, takže v Makedonii a pod. Na hranich a tak. Putují pěšky po dálnicích, bivakují tam...

mohajkova*
hodnocení

0x

já si myslím že Řecko nevystoupi z eurozóny, nikdo si to nedovolí,budete mít krasnou dovolenu *palec**slunce*

saman47*
hodnocení

0x

Nemyslím, že Řeckou z EU vystoupí tak rychle. I pro mně bylo Řecko srdeční záležitost a rád jsem tam byl. Ale pod tlakem událostí jsem letos změnil směr na Španělsko.

jabraka*
hodnocení

0x

Syn se včera odtud vrátil,vše je bez problémů,žádní imigranti,jen trochu "cigánov."

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]