Nejste přihlášen/a.
Držím dietu a chci zhubnout, je pravda že nesmím jíst pečivo? A co mám jíst teda místo něj? Zeleninu?
Nedokážu si představit den bez pečiva. Každý den si dám alespoň jeden rohlík, housku nebo krajíc chleba. Bez pečiva nedám ani ránu. Jím je k jogurtu, k šunce, máslu, sýru, paštice, pomazánkovém másle, uzeninám, salámu, polívce. Housky a rohlíky jím rád i samotný.
Mám si snad mazat máslo na papriku?
Tak co mám jíst?
Navíc vyhýbat se pečivu nejde, chléb je dar od boha a základní surovina, aby lidé neumřeli hlady, tomu se nejde protivit.
Dobrý den, chleba v normálním množství jíst můžete. Více se tloustne po bílém pečivu jako je rohlík či houska. Nebo si kupujte tu hrůzu jménem "knekebrot" (pokud se to ještě prodává).
Zdravím!
doplněno 17.06.15 23:48:mp - říkalo se, že Knekebrot je vedlejší produkt chemického průmyslu NDR, když se hledala vhodná směs na výrobu Trabanta. Dokud to bylo křehké, tak to byl Knekebrot. Až to bylo již pevné, tak se z toho mohla dělat karosérie na Trabanta .
Bene, Knekebrot je na dietu právě proto dobrý, že se dříve zadusíte, než zhubnete, a už se to pak nikdo nedozví. Nehledě na to, že s čímkoli chutná strašně.
a hlavne to ma skoro stejne kalorii jako krajic normalniho chleba takze je to hnusne, a clovek si nepolepsi ani tak
Bílé pečivo, jako jsou rohlíky, stejně nejsou moc zdravé. Přiliš rychle vám zvýší glykémii a za chvíli stejně budete mít zase hlad. Spíš jezte chleba. Ale nesmíte sníst bochník na posezení, ale jíst s rozumem. Je ale fakt, že kombinace chleba a jogurt moc dohromady nejsou. Omezte spíše tuky, cukry, uzeniny, sladké apod. Nepíši nejezte to vůbec, ale střídmě. Když k tomu přidáte pohyb, tak snad nějaké to kilo časem shodíte, ne?
Jinak, můžete jíst všechno, pokud Vám to dělá dobře. Pokud se Vám něco nelíbí a chcete to změnit, snažte se změnit své zvyky, třeba to zabere. Jinak naprosto souhlasím s tím, že chléb je dar od Boha a základní potravina. Ale to platí jen pro ty původní druhy, to je jako z dnešním masem a pod. A jak mluvíte o másle, tak to bych si nemazal, v případě, když chci zhubnout, nikam a určitě bych ho vynechal. Zjistěte si kalorické hodnoty. A přeji Vám úspěch, podle hesla - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
Já si myslím, že chléb je opravdu božím darem. proto by se jim mělo, při hubnutí šetřit. Koupit krájený chleba a k tomu všemu, o čem píšete, si vzít polovinu krajíčku. Když si uříznete krajíc jako pro dřevorubce, dříve jsme mu říkali brzda, pak nezhubnete a nezhubnete. Nene, pěkně, malou šišku, krájeného chleba. Malou šišku proto, že i krajíčky jsou malé. A možná si kupte takový, který vám vůbec nechutná. (Dobré rady, že? Systém Nažraný vlk, celá koza.) Příjemné hubnutí s malým, krájeným chlebem. Který vám vůbec nechutná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.