Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik vydělá prodavač ve Sprotisimu?

Od: wdfd odpovědí: 6 změna:

Nevíte někdo, na kolik si přijde čistého prodavač ve Sprotisimu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak bude asi záležet, jestli myslíte Prahu nebo nějaké menší město.

A také na případných daňových úlevách, které může mít každý jiné. Proto je zvykem ptát se na mzdu hrubou.

hodnocení

0x

Přesně tak, záleží na lokalitě. Moje sestra odešla z Turnova do Prahy a dělá v iNviii cestovní kanceláři. Teďka si vydělala okolo 29 tisíc (nevím jestli čistého nebo hrubého). Já jsem učitel a beru o mnoho méně :) Ovšem kdyby dělala v iNvii v Turnově bude mít asi jen zlomek výplaty co v Praze. Zase v Praze je drahé bydlení, ale výdělky jsou nejvyšší v republice.

Jinak v Sportisimu nevím, ale tuším, že to bude nějakých 12 - 13 tisíc a bude záležet na množství prodaného zboží. Od toho se budou odvíjet odměny.

vklus

Drahé bydlení v Praze? Asi jak kde. Třeba na Václaváku určitě. Když totiž porovnám nabídky bydlení v Brně a Praze tak to vyjde na stejno.

V Brně také, samozřejmě. Nevýhoda velkých měst.

hihihihi

o to prodané množství až tak nejde. za splnění měsíčního plánu prodejny dostane prodavač 500,- Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]