Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte kde koupit vložky do bot, které mi zvětší výšku o 3cm? Nechce se mi to objednávat ze zahraničí, tak mi prosím poradte jestli nevíte kde v ČR, díky...
Dobrý den, a když si do boty umístíte takto vysokou vložku, tak se tam vejde i noha?
Nebyla by lepší obuv na vysoké podrážce? Co do té boty nacpat více slabších vložek zároveň? Zdravím!
doplněno 15.06.15 19:24:Ne, podpatek jsem nemyslel - celou vyšší podrážku. Ale, to už si kupujtete nyní. Zkuste se také podívat do prodejny s ortopedickou obuví, jestli tam nebudou silnější vložky. Nebo si je vyrobte sám (např. z filcu nebo korku=?).
doplněno 15.06.15 22:00:On by nejlépe poradil Kim Čong-un. Ten má podrážky značně vysoké a zbytek ještě dohání účesem.
Všichni to o něm vědí a dělají si z toho legraci. Myslím, že si takto "honit" výšku nemá význam a také ty boty člověk musí stejně občas sundat - a může být překvapení.
Myslím,že asi těžko seženeš.I moje matka po operaci kyčle(má jednu nohu kratší)si musela nechat udělat jednu vložku na míru u ortopeda a ta má cca2-3cm výšku...a taky to dost stálo.Kupuj si boty pro basketbalisty nebo trekové boty,ty jsou vyšší.Jinak souhlas s benem,udělej si svoje a zkus jak to bude pohodlné,moc nevěřím,že při takové výšce bude noha v pohodlí.
Já jsem koupila na internetu podpatěnky na www.euronova-shop.cz ( pro zdravé nohy),tak se na to mrkněte jak to vypadá a napadlo mě že by se na to mohla dát ještě slabší vložka do bot aby to lépe drželo.To je ale jen můj nápad ještě jsem to nezkoušela.Včera jsem byla u ťamanů a mají to tam také a hlavně je to levnější.Zdravím
Možná že hledáte - zadáváte do vyhledávače špatně. Zkuste použít slovo stélka. Ale stejně se obávám jako Ben, že po použití vyšší vrstvy vložek nebo stélek, že se už do boty nevejdete. Tři centimetry vyplní celou špičku bot a pata se může vyzouvat. Zkuste otázku formulovat trochu jinak, o jaký problém se jedná?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.