Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strašně moc mi chybí

Od: tnc odpovědí: 6 změna:
Dobrý den / ahoj
Co mám dělat, když mi chybí jedna holka kamarádka, neviděl jsem ji už měsíc a nejspíš další 2 nebo 3 týdny neuvidím :(
Abych to upřesnil tak potkávali jsme se každý víkend na ruznych akcích nebo v klubu jinak jsme každý z jiného města. Jenže ona si teď našla práci a nevychází ji to už jako dřív aby tam mohla chodit. Taky už jsem zkoušel navrhnout že bych za ni přijel když jsem měl o víkendu cestu kolem ale nechtělo se ji no jí asi tak nechybím ale nedivím se že nechtěla když je fakt unavena z prace je to teď pro ni náročné jinak si píšeme každý den prostě mi chybí to osobní setkání aspoň jednou za týden nebo dva jsme se vždycky potkali a ted asi po roce je to iž měsíc co jsem ji neviděl :( nevím jak to vyřešit

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je možné, že je opravdu unavená z práce, odpočívá doma a nikam moc nechodí.

Je ovšem možné i to, že má svého chlapce a nebylo by jí příjemné, kdyby s ním někde byla a Vy jste ji vyhledal.

Zkusila bych se s ní ještě jednou "jakoby náhodou" ;) setkat a popovídat si o tom. Pokud opravdu neprojeví zájem, abyste za ní jezdil, je to její rozhodnutí a nedá se nic dělat. Buď někoho má, nebo nejste právě její typ. Slušně se jí na to můžete zeptat, abyste věděl, na čem jste.

A Vám tedy nezbývá, než se poohlédnout jinde. Uvidíte, že Vám brzy nějaká padne do oka a pak i do srdce. Vždyť to říkal už slavný voják Švejk, že hezký holky jsou všude. Nic Vám nebrání, abyste si nějakou nenašel, když tato nemá zájem. Jaga.

hodnocení

1x

Jaga ti to píše úplně bezva. ;) V životě budeš postrádat mnoho lidí a vždycky se s tím budeš muset umět smířit. Opustí tě dívky, ženy, zemřou babičky a dědečkové, děti odejdou z domu (někdy do vedlejší vesnice, někdy za velokou louži), budou odcházet kamarádi a ti, se kterými sis tykal. Je to tak, takový je život.

doplněno 14.06.15 18:38:

Tím vším jsem chtěla říci: Smiř se!

hodnocení

0x
Pokud se s vámi sejít osobně nechce, nezbývá vám nic jiného, než to respektovat.

tnc
hodnocení

0x

To jste mi moc neporadili :(

mohajkova*
hodnocení

0x

můžeš ji prostě napsat sms a říct že ti chybí to osobní setkání...*palec*

tnc

To jsem jí napsal na facebooku a odpověděla mi na to že prý ať se nebojím že se určitě zase potkáme , a až bude mít čas že si to musí vše vynahradit. Jen to nebude tento ani příští týden protože práce jí nedovolí nikam jít .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]