Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím nemáte nějaké tipy ohledně filmů na tématiku (něco jako je pc hra Metro 2033)? Prostě jaderný výbuch, země v řiti a parta lidí kdesi v podzemí... Mám doma např. the Divide, tak by mě zajímaly ostatní. Děkuji.
doplněno 13.06.15 21:49:Ještě můžete házet tipy na nějaké Road movie horory jako je třeba Země kůlů, cesta apod. popřípadě dobré horory. Horory a katastrofické filmy, to jsou moje krevní skupina ![]()
ještě třeba Book of Eli, nebo The Day (Země kůlů jsem myslel že neznám ale pak koukám to je Stake Land můj oblíbený
nedošlo mi to), 28 Days-Weeks Later, a naposled mě docela překvapil seriál The 100
Stake land je taky můj oblíbený, za ten první dík, mrknu na to. Jinak hodně se těším na toto: csfd.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.