Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy na tématiku metro 2033

Od: samurraj® odpovědí: 2 změna:

Ahoj prosím nemáte nějaké tipy ohledně filmů na tématiku (něco jako je pc hra Metro 2033)? Prostě jaderný výbuch, země v řiti a parta lidí kdesi v podzemí... Mám doma např. the Divide, tak by mě zajímaly ostatní. Děkuji.

doplněno 13.06.15 21:49:

Ještě můžete házet tipy na nějaké Road movie horory jako je třeba Země kůlů, cesta apod. popřípadě dobré horory. Horory a katastrofické filmy, to jsou moje krevní skupina :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

walkingdead
hodnocení

0x

ještě třeba Book of Eli, nebo The Day (Země kůlů jsem myslel že neznám ale pak koukám to je Stake Land můj oblíbený *smich* nedošlo mi to), 28 Days-Weeks Later, a naposled mě docela překvapil seriál The 100

hodnocení

Stake land je taky můj oblíbený, za ten první dík, mrknu na to. Jinak hodně se těším na toto: csfd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]