Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bch poprosit o vaše tipy a návrhy kam vyrazit na dovču. S přítelem pracujeme oba mezi lidmi, takže požadavky máme v podstatě jen 2 - méně lidí a v moři vlny, žádný "rybník". Cenově bychom se chtěli vyjít do 20-25tis. autem, 30max letecky. Loni jsme vyrazili do Medulinu, ubytko 4000,- pro oba (je mi fuk, že ve vesnici 2km od moře, měli jsme v plánu jezdit na odlehlé pláže, takže mi stačil pohled na moře z balkonu), cesta nás vyšla na 10tis. a něco s sebou na útratu. Jezdili jsme se koupat na Premanturu - kvůli hloubce málo dětí, válení na velkých šutrech nám nevadí, klídek a pohoda. Předtím jsme byli na Pelješaci v Orebiči, také vlny a boží klid (nejbližší soused s lehátkem 20m od nás). Rádi bychom letecky, ale bojím se, že tam se davovce nevyhneme. Nelákají mě hotelové pláže s hromadou turistů, nacpané bary atp. Prostě máme rádi klid. Poradí někdo nějaké šikovné místečko?
Pokud vyžadujete vlny, tak doporučuji Španělsko pobřeží Costa Brava (v překladu divoké pobřeží). Já tam jezdím pravidelně a vždy je moře nádherně divoké díky skálám, do kterých moře naráží. Já vždy volím město Lloret de Mar, ale je tam strašně moc lidí, a to nemám rád, ale zároveň si chci užít noční život, takže se ubytuji vždy kousek od města v části Fenals, kde je jen pár hotelů a jeden camp, mají krásnou pláž Boadella, kam chodí hlavně Španělé. V okolí je spousta obchůdků a hypermarketů... Fenals je cca 20 minut pěšky přímo do centra... tady je pláž Boadella
Děkuji za tip, Španělsko mě ani nenapadlo, přišlo mi autem už trochu z ruky, na druhou stranu řízení nám nijak neva, tak by to možná prošlo. Je fakt, že na CB jsem byla jako děcko a vlny byly... Byla jsem právě v Blanes a pláž si pamatuji šílenou - tehdy jsem ale do toho neměla "co kecat" a rodiče nás vyvedli jen před hotel a tam hlava na hlavě. Dost možná se tam někde něco najde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.