Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovču - málo lidí a vlny?

Od: nellka odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bch poprosit o vaše tipy a návrhy kam vyrazit na dovču. S přítelem pracujeme oba mezi lidmi, takže požadavky máme v podstatě jen 2 - méně lidí a v moři vlny, žádný "rybník". Cenově bychom se chtěli vyjít do 20-25tis. autem, 30max letecky. Loni jsme vyrazili do Medulinu, ubytko 4000,- pro oba (je mi fuk, že ve vesnici 2km od moře, měli jsme v plánu jezdit na odlehlé pláže, takže mi stačil pohled na moře z balkonu), cesta nás vyšla na 10tis. a něco s sebou na útratu. Jezdili jsme se koupat na Premanturu - kvůli hloubce málo dětí, válení na velkých šutrech nám nevadí, klídek a pohoda. Předtím jsme byli na Pelješaci v Orebiči, také vlny a boží klid (nejbližší soused s lehátkem 20m od nás). Rádi bychom letecky, ale bojím se, že tam se davovce nevyhneme. Nelákají mě hotelové pláže s hromadou turistů, nacpané bary atp. Prostě máme rádi klid. Poradí někdo nějaké šikovné místečko?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frosti*
hodnocení

0x

Pokud vyžadujete vlny, tak doporučuji Španělsko pobřeží Costa Brava (v překladu divoké pobřeží). Já tam jezdím pravidelně a vždy je moře nádherně divoké díky skálám, do kterých moře naráží. Já vždy volím město Lloret de Mar, ale je tam strašně moc lidí, a to nemám rád, ale zároveň si chci užít noční život, takže se ubytuji vždy kousek od města v části Fenals, kde je jen pár hotelů a jeden camp, mají krásnou pláž Boadella, kam chodí hlavně Španělé. V okolí je spousta obchůdků a hypermarketů... Fenals je cca 20 minut pěšky přímo do centra... tady je pláž Boadella

tohle je pak větší pláž, kam už chodí více turistů

Nebo zkusit jiné městečko na pobřeží, ale s tím už nemám žádné zkušenosti, hodně lidí jezdí do Blanes, ale nevím jak moc je to tam narvané a kolik tam mají pláží...

nellka
hodnocení

Děkuji za tip, Španělsko mě ani nenapadlo, přišlo mi autem už trochu z ruky, na druhou stranu řízení nám nijak neva, tak by to možná prošlo. Je fakt, že na CB jsem byla jako děcko a vlny byly... Byla jsem právě v Blanes a pláž si pamatuji šílenou - tehdy jsem ale do toho neměla "co kecat" :) a rodiče nás vyvedli jen před hotel a tam hlava na hlavě. Dost možná se tam někde něco najde :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]