Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Letos bych chtěla s rodinou vyrazit na dovolenou někam po ČR nebo k bratrům na Slovensko. Aby se dalo někam zajít, pro dítě nějaké to koupání,kolem příroda.Tak na 6-7 nocí. Mám k dispozici cca 20000 Kč. Termín v prvních14 dnech srpna.
nemáte,prosím, nějaký tip?
Děkuji
Som zo Šale.Dám nejaké postrehy z blízkeho okruhu-juh Slovenska.To čo tu píšem je čisto subjektívny pohľad na vec.
Máme blízko Diakovce asi tak 10km.Vyskúšané aj ubytko niekoľko sezón a v pohode.Páči sa mi nočné kúpanie aj počas napúštania v noci-keď sa dá ležať na dne prázdneho bazéna a obteká vás teplá termálna voda a pozeráte na hviezdy.Je to lepšie ako masáž.V súčasnosti neviem či je povolené (ale my sme tam chodili aj tak)
ďalej Horné Saliby čo je vlastne jedno a to isté kúpalisko,predelené plotom (delí sa tu Trnavský a Nitriansky kraj) a tak si aj
obce rozdelili pozemok a každý bačuje na svojom-za mňa trochu lepšie než Diakovce (lebo sú aj vnútorné bazény)
V tejto lokalite (Diakovce,Saliby) sa cez leto zdržiava veľa čechov,čo si ja pamätám tak už v 80-rokoch ako malý chlapec a určite aj predtým.Lepšie služby a cítiť viac investícii oproti Diakovciam.
Trochu južnejšie je Štúrovo.
Tu oceňujem množstvo atrakcíí a vyžitia hlavne pre deti.Netreba si lámať hlavu s programom,určite si prídu na svoje.Výhodou je možnosť výletu cez hranice do Maďarska.Je to hraničné pekné mesto.Ak je málo slnka počasie trochu horšie dá sa ísť do Budapešti sem:
alebo na Balaton spraviť výlet na jeden deň.Podľa mňa nr.1 palec hore.
Posledné čo poradím je thermalpark.sk/...
kúpalisko v Dunajskej strede ponúka aj kemp.Podľa mňa druhé najlepšie na Južnom Slovensku.
Zrovna včera som navštívil po dvoch rokoch.Páčilo sa mi aj predtým a teraz pozerám že za 2 roky riadne zainvestovali a postavili nové tobogány,vstupnú halu a jakuzzi.Perličkou je a to som ešte nevidel na žiadnom kúpalisku- sušička na plavky v šatni.
Ďaľšie tipy:Podhájska-raj dôchodcov smradľavá teplá voda a bazén plný rozkysnutých českých dôchodcov,aspoň tak si
to pamätám ja,aj keď pravda je že som tam niekoľko rokov nebol a viem že sa rekonštruovalo a niekto z rodiny mi hovoril aj o nerezových bazénoch a o čistej vode.Tak si nenechajte pokaziť chuť.
Potom Veľký Meder.Rozsiahly komplex-niekomu pasuje niekomu nie-pre mňa priemer.
Ešte pozrite:Dudince,Santovka,Margita-Ilona,alebo Nové Zámky
Staršie ale veľmi čisté a príjemné kúpalisko,akurát okrem toho areálu vlastne iné aktivity na dovolenke v blízkom okruhu niesu.Blízka vinohradnícka oblasť Strekov.
Tak snáď som pomohol.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.