Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace páteře

Od: se3slzy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám jít na operaci páteře. Mám možnost jít do KZ Ústí n/Labem nebo do UVN Praha. Nemá někdo zkušenosti s některou nemocnicí? Díky za odpoveď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hod
hodnocení

4x

Z těch dvou bez váhání do ÚVN.

wasube*

Souhlasím a ještě má velmi dobrou pověst Homolka u nás v Praze v Motole.

hodnocení

0x

Není nemocnice, jako nemocnice. Zeť měl úraz páteře, rozdrtil se mu tam nějaký ten výrustek a tlačilo to na míchu. Ohromná bolest. Vzali ho do Pardubic. Ležel a ležel jako pytel cementu, ohromné bolesti, sám nemohl ani dojít na záchod a bylo mu před sestřičkami hrozně trapně. Byla horka, válel se tam jak ve vlastní šťávě, dcera za ním denně jezdila a celého ho omývala. Jinak by se nedočkal. Když to trvalo 3 neděle a nedělo se nic, nebyl žádný náznak, co dál, dcera se rozzlobila, domluvila se a dala manžela převézt do Hradce Králové. Druhý den hned ho vzali na operaci, prý je třeba co nejdřív. Shodou náhod měl ten den právě svátek, litovali jsme ho, ale bylo dobré, že se už konečně začalo něco dít.

Dneska je to už přes 3roky od operace. Zeť znovu hraje tenis, jezdí na kole. Myslela jsem si dřív, že v každé nemocnici Vás musí léčit, ale vidím, že to není pravda. Někde opravdu léčí, někde nechají jen ležet jako bednu kytu.

Proto vybírejte opravdu pečlivě, abyste dostal dobrou péči i ošetření. Jaga.

hodnocení

0x

já byl v FN Plzen a plná spokojenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]