Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z rakoviny jazyku

Od: xdavedesx94 odpovědí: 4 změna:
zdravím, celkem se bojím že mám rakovinu jazyka.
Důvod mého strachu je že občas si dám cigaretu (cca1x týdně) a jednou za čas na nějaké party i krabičku cigaret. A vlastně problém je v tom že ani neumím kouřit, celkem často se mi stáva že nešlukuji.
Mám se obávat? Co myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Božíčku, co by na to měli říct tvrdí kuřáci? Takový strach nechápu. Ale pokud na to budeš myslet, určitě ji budeš mít. Rakovin je... na něco se umřít musí. Nebojíš se schodů, ledu, infekcí, AIDS, silničního provozu, žen, blesku atd?

magdalen*
hodnocení

1x

A co plíce, jícen a žaludek?

limetka*
hodnocení

1x

Máš se obávat, je to sajrajt ať šlukuješ nebo ne. Ale když nebudeš kouřit, můžeš se obávat podstatně méně ;)

mohajkova*
hodnocení

1x

Takový strach vůbec nechápu a vůbec se nemusíš bát, můžete se stát všechno... kdykoliv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]