Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jdu zítra na interupci a je mi 15 let

Od: denisa1301* odpovědí: 4 změna:

dobrý den chci se zeptat,je mi 15 let a zítra jdu na miniinterupci...zajima me jestli mam nejaka vetsi rizika ze potom uz neotehotnim kdyz mam delohu zatocenou na druhou stranu? a ještě se chi zeptat,jak dlouho po zákroku nesmím mít pohlavní styk?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

I miniinterupce představuje určitá rizika.To by Ti měl lékař vysvětlit.Jsi mladá,je velká šance,že tělo si s tím poradí.Víš je mnoho žen,které měli děti i po interupci v mládí (i po několika interupcích) , ale je i stejně hodně žen,které už děti mít nemohli.NikdoTi to neřekne jak to bude u Tebe,nikdo to neví.

Jsi mladá,moc mladá,spíše ještě dítě řekla bych.Je škoda,že jsi se ocitla v takové situaci.Ne neboj,nebudu tu moralizovat ani Tě nabádat ,aby sis potrat rozmyslela..Jen ti poradím,abs příště podobné "nehodě" předcházela.Ať Ti to zítra dobře dopadne.Lenka*uspech*

doplněno 30.07.09 19:38:

Ó můj bože,odpusťte mi ty hrubky.Samozřejmě " ...ženy měly,ženy nemohly..." .Omlouvám se,více jsem se soustředila na smysl rady než na pravopis.*nevi*

ondrasek*

aaaale nestrašte děti, miniinterupce není příliš nebezpečná ... např jsme měli na oddělení cignu která byla na potratu 4x , 2x porodila a misto aby šla s mimčem na pokoj se zbalila a zmizela ( dítě nechala v porodnici) a nakonec ještě 3x porodila a dokonce si dítě i vzala...

malvinka*
hodnocení

0x

Kdysi jsem byla svědkem kdy se jistý lékař vyjádřil k možnosti neschopnosti otěhotnět. ,,Je to jako když se pohnojí,,.

Už jen z tohoto důvodu doporučuji, daleko větší zodpovědnost.

V období šestinedělí se pohlavní styk nedoporučuje.

Hlavně po té vyřeš situaci ochranou, určitě tento zážitek nebude nic moc.

hanakova
hodnocení

0x

Nechci být hrubá,a taky tě nechci odsuzovat,může se to stát komukoliv,ale spíš bys měla myslet nato,jak se příště chránit,než nato kdy můžeš mít zase pohlavní styk.řešila bych to antikoncepcií a pokud nemáš stáleho partnera(co předpokládám,že v 15-ti letech nemáš),tak bych pro jistotu používala aj kondom.Antikoncepce tě ochrání před těhotenstvím a kondom před pohlavními nemocemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]