Nejste přihlášen/a.
Už skoro rok jsem bez menstruace, řešila jsem to s gynekoložkou, ale žádný fyzický problém se nezjistil, nic... Nevím co s tím mám dělat, v té době kdy jsem to měla naposled jsem na tom byla psychicky špatně, měla jsem deprese a myslím, že ten problém může pramenit právě z psychiky, ale myslela jsem si taky, že se to urovná a menstruace se po čase opět dostaví...ale pořád nic, jsem z toho už zoufalá. Nemáte s tím třeba někdo zkušenosti, nevíte, co by mohlo pomoct? (Hormony do sebe cpát nechci, nehledě na to, že cítím, že by to bylo jen potlačování a ne řešení problému)
doplněno 09.06.15 23:34:ještě doplním, že neberu a nikdy jsem nebrala hormonální antikoncepci, a nezměnilo se v mém životě nic, co by se dalo podle mého názoru označit za příčinu ztráty menstruace (nezhubla jsem ani nepřibrala, neměla jsem žádnou nemoc, úraz, a pod.)
1x
"Mám hormonální problém, ale hormony do sebe cpát nechci." - Komu není rady...
Nejde to aspoň vyzkoušet? Rok máte problém, co takhle dát půl roku šanci substituční léčbě? Asi Vám ta absence menstruace zase tolik nevadí. Zoufalí lidé přece zkoušejí i metody, kterým nevěří.
Taky bych prvně zkusila cestu bez chemie..
0x
Nepíšete podstatné věci: věk, výška, váha, strava, ne/panna. Odhaduji, že jste podvyživená, nejíte maso atd. To je pak bez menstruace normální... nebo to je jinak?
0x
Co jste absolvovala za vyšetření? Ovulaci máte? Na co nestačí běžné vyšetření, je třeba podstoupit třeba už i laparoskopii, což už není taková legrace a lékař se do toho nehrne..
Já bych zkusila jít ještě jinam..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.