Nejste přihlášen/a.
Už skoro rok jsem bez menstruace, řešila jsem to s gynekoložkou, ale žádný fyzický problém se nezjistil, nic... Nevím co s tím mám dělat, v té době kdy jsem to měla naposled jsem na tom byla psychicky špatně, měla jsem deprese a myslím, že ten problém může pramenit právě z psychiky, ale myslela jsem si taky, že se to urovná a menstruace se po čase opět dostaví...ale pořád nic, jsem z toho už zoufalá. Nemáte s tím třeba někdo zkušenosti, nevíte, co by mohlo pomoct? (Hormony do sebe cpát nechci, nehledě na to, že cítím, že by to bylo jen potlačování a ne řešení problému)
doplněno 09.06.15 23:34:ještě doplním, že neberu a nikdy jsem nebrala hormonální antikoncepci, a nezměnilo se v mém životě nic, co by se dalo podle mého názoru označit za příčinu ztráty menstruace (nezhubla jsem ani nepřibrala, neměla jsem žádnou nemoc, úraz, a pod.)
"Mám hormonální problém, ale hormony do sebe cpát nechci." - Komu není rady...
Nejde to aspoň vyzkoušet? Rok máte problém, co takhle dát půl roku šanci substituční léčbě? Asi Vám ta absence menstruace zase tolik nevadí. Zoufalí lidé přece zkoušejí i metody, kterým nevěří.
Nepíšete podstatné věci: věk, výška, váha, strava, ne/panna. Odhaduji, že jste podvyživená, nejíte maso atd. To je pak bez menstruace normální... nebo to je jinak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.