Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit tříselní kýly bez operace

Od: kopecka odpovědí: 6 změna:

Je možné se zbavit tříselní kýly bez operace?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ordinace.cz/...

Právě lékař by měl zjistit, jestli je nutná operace.

Já mám pupeční kylu už cca 20 let - zatím to je v limitu, tak se snažím nepřehánět fyzickou námahu...tu jednorázovou, kdy to může prdnout

hodnocení

2x

Tříselná kýla není operace mozku. Je to operace, kterou chirurg udělá bleskově. Nechápu, proč se bojíte a hledáte náhradní řešení. S léty a povoleným břišního svalstva, mohou být opravdu velké problémy. Není na co čekat!

hodnocení

2x

Zdravím,

já tuto operaci mám za sebou už třikrát.Poprvé jsem na ní byl v 1. roce života (to si samozřejmě nepamatuju) a pak ve svých 28-ti letech a hned rok nato znovu.

Záleží na konkrétním případu,ale dnes už se to dělá často laparoskopicky,to je pak člověk standartně za tři čtyři dny doma ze špitálu.

Znám člověka,který na této operaci byl už pětkrát,zřejmě je to jeho osud:)

hodnocení

0x

Můj synek byl na této operaci, když mu byly čtyři roky. Ráno jsme přijeli do nemocnice, v deset jsme přišli na řadu, odpoledne se synek prospal z narkózy a další den řádil, jako by se nic nestalo. Není důvod se této operace obávat.

hodnocení

0x

zbavit těžko, samo se to nespraví... dá se s ní "přežívat", pokud se budete šetřit - ale proč? jak už psali ostatní, jedná se o malý zákrok...

Hlavně je se nepřepínat,a nezvedat těžké věci.Můj syn také jako dítě byl na operaci a je to OK..Jedině tady hreozí uskřinutí střeva a pak zauzlení..Tak buďte opatrný...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pupeční kýla

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]