Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená u moře Španělsko,Kanáry

Od: simonatt* odpovědí: 5 změna:

Prosím,kdo jste byl na dovolené ve Španělsku v září u moře /místo viz nahoře/,a byli jste spokojeni,můžete poradit?Chceme s kamarádkou odlétat v září a užít si ji v hotelu přímo u moře.Má někdo výbornou zkušenost? Ještě jsme v Španělsku nebyly.Poradíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veva1
hodnocení

2x
Lloret de Mar, krasne piscite plaze, spoustu vodnich atrakci, obchody otevrene do noci, diskoteky, uzasny mesto, byla jsem tam 3x , chystam se zas, doporucuji.

hodnocení

2x

Tedy mi se líbí Kanáry.Španělsko je jako Řecko,,nic zajímavého celkem..

annief
hodnocení

2x
Dobrý den, já jsem byla na Malorce (konkrétně Playa de Palma) a nic moc, spousta opilých mladých Němců, až se člověk bál večer jít na disko :D Známá byla v Cala Millor a byla nadšená, takže záleží na lokalitě. Jinak na Kanárech je prý vítr a tropy nečekejte (tam jsem ale nebyla :D). Ještě jsem byla v Andalusii - Malaga a bylo studené moře, v Malgrat de Mar to bylo docela fajn a doporučím výlet do Barcelony. Snad jsem vám trochu pomohla ;) Každopádně si dejte paellu :P

Na Kanárech je vítr pouze do konce dubna...Jinak ne Není tam úmorné vedro ,,a je kde se podívat.Třeba na sopku Teide,,nádhera. Na sopku se jede před všechny roční období. Až nahoře je sníh.Záleží,pokud se chce opalovat a ležet na pláži což se dá krom pláže i u nás...Ale i tam je teplo.Byla jsem tam v dubnu,právě ty větry přestaly.Klid a pohoda -celkově.Jsou tam úžasné možnosti podívat se na jiný ostrov -deštný prales a ú/žasné parky / Je to úplně než tady Evropa..Ale to záleží .čemu dá přednost.

Dovolená u moře Španělsko,Kanáry
Dovolená u moře Španělsko,Kanáry #2
Dovolená u moře Španělsko,Kanáry #3

hodnocení

0x

Líbilo se mi na Mallorce a i v La Manga. Španělsko miluju. Lidé jsou tam přátelští, komunikativní, veselí a srdeční a jela bych tam hned. Jídlo je tam dobré a nekoukají na Vás jako na zloděje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]