Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit ochlupení na zádech

Od: shiro* odpovědí: 7 změna:
dobry den,mam takovy problem ktery me trapi uz dlouho,ale nikdy jsem nemel odvahu s tim zajit k lekari.Mam na zadech chlupy a chtel bych se zeptat,jestli je na to nejaka mast nebo jiny pripravek,ktery to odstrani.Je mi 30let a stale me to trapi.poradte,dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Polej si zada petroleji.

Moje babicka mi povidala, kdyz byla mlada zdravotni sestricka po skole, tak na kozni prisla jedna pani, myslim se vsima, nebo tak neco, a jak se to odstranuje. No a pry se hlava a vlasy umyli v petroleji a bylo.

Jenze moji babicce nikdo nerekl, ze se ta petrolej musi silne naredit. A chudak pani slezli vsechny vlasy :)

vouz*
hodnocení

2x

Radím zajít třeba ke kosmetičce a ta vám poradí co by pro vás bylo nejlepší. Můj osobní názor...nechala bych to být. Podle mě to neni nic ošklivého. Mě se to na chlapech líbí ;)

hodnocení

0x

A nemyslíš kdyby to šlo řešit mastičkou, že by se holky nezdržovaly holením/ depilací nohou potažmo jiných partií?

lidka*
hodnocení

0x

Podívejte se i na tyto rady z minulé otázky na obdobný problém. Je tam i odkaz na ještě jeden starší dotaz. Třeba si z toho něco vezmete a přestanete se s tím trápit. poradte.cz/...

malvinka*
hodnocení

0x

Nabízí se možnost fotodepilace, ale je pro,, hi life,,..

petul*
hodnocení

0x

A co laiser?

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]