Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotace na zaměstnance

Od: lukas321® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Od 1.6 jsem nastoupil do firmy jako zaměstnanec zaměstnavatel mi nabít tuto smlouvu poté co zjistil že na mě (zaměstnance) muže pobirat dotace ktere jsou 17 000kč/měsičně ktere za mě dostane z uřadu prace nicmeně on mi nabidnu meně.Ale čet jsem že by mi měl dat častku kterou dostava z uřadu práce, to znamená žeby mě měli za penize z uřadu prace=zadarmo,podminka pobiraní dotací je že pokud jsem na pracaku vic než rok a neodmitnu žadnou pozici kterou mi pracak nabidnul muže zaměstnavatel zažadat o dotace,v případě že nedostanu tuto častku jako vyplatu 17 000 kč tak zaměstnavatel o dotace přide tim i o zaměstnance za darmo,dotace jsou na pul roku

Setkali jste se stim už někdo,co si o tom mýslite předem dekuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Těch 17 tisíc může být superhrubá mzda a proto máte ve smlouvě méně. Ale být vámi, zeptal bych se přímo na ÚP.

iz*
hodnocení

1x

Pro získání příspěvku musel zaměstnavatel s ÚP uzavřít smlouvu a pochybuji,

že by Vám platil méně, než kolik od ÚP dostává na Vaši mzdu (ÚP plnění smlouvy kontroluje).

Podle mne je část příspěvku určena na mzdu a část na pracovní místo.

V následujících odkazech si můžete něco přečíst o podpoře zaměstnanosti a o příspěvcích od ÚP zaměstnavatelům, ale pokud neznáte smlouvu mezi zaměstnavatelem a ÚP, asi Vám to moc nepomůže.

Podpora zaměstnan/...

Příspěvky (zde můžete zkusit vyhledat svého zaměstnavatele)

doplněno 07.06.15 04:37:

————

Příspěvky v zákon/... (§ 113 a následující)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]