Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film o ženě která čte myšlenky

Od: greenbull* odpovědí: 3 změna:

Ahoj rádcové,

dneska jsem si vzpomněl na útržek jedné asi romantické komediie ve které je žena která umí číst myšlenky. Samozřejmě je poté docela problém navázat vážný vztah když hned ví na co ten dotyčný myslí a tak podobně. Našel jsem jeden film ten se jmenuje Po čem ženy touží ale tam čte myšlenky chlap. Nevzpomenete si náhodou někdo na název tohoto filmu? Díky ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nevíte jméno alespoň jednoho herce, který v tom filmu hrál? Pak by se to dalo najít na ČSFD. Určitě jsem to viděla, ale také si nevzpomínám...

greenbull*
hodnocení

Hm to je právě to, pamatuji si jen tyto střípky. Kdybych věděl herce tak si to na csfd najdu sám. Ale díky alespoň za snahu ;)

marketa*
hodnocení

0x
Film se jmenuje pacient č. 14

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]