Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
za necelý měsíc pojedu do Bulharska (do Lozence) a jelikož tam budu téměř dva týdny, chtěla jsem se zeptat zda nemáte nějakou radu kam vyrazit
Po internetu jsem se koukala, ale byla bych radši za osobní zkušenosti.
Ještě jsem si všimla, že je blízko Turecko, tak jestli jste někdo jel autobusem byla bych moc ráda za rady a tipy
Děkuji za odpovědi
Byla jsem v Primorsku, což je od Lozence pár kilometrů. Delegátky nabízely plno zájezdů. U Vás to asi bude stejně: třeba jízda loděmi po řece Ropotamo /ptačí rezervace/, lodí do Kitenského zálivu, večerní výlet do Sozopolu, výlet na Nesebar, bulharský večer s tancem a pohoštěním. A taky dvoudenní výlet do Istambulu.
Byla jsem tam také 14 dní, naučila jsem se jezdit na svou pěst. Jezdily tam miniautobusy, spíš takové dodávky, asi pro 15 - 18 lidí. Jízdní řád byl dodržován. Třeba z Primorska do Sozopolu to stálo 2 leva, což byl pakatel. A mohla jsem tam pobýt třeba celý den. Stejně tak jsem jela do Kitenu, do Lozence.
Určitě bude možnost si tam půjčit i kola, pokud budete mít zájem. V Primorsku půjčovali v hotelu Belveder. A taky pronájem tenisových kurtů.
Věřte, že se zaručeně nebudete ani chvilku nudit. Mně se tam moc líbilo, hned bych jela s Vámi. Pěkně si to užijte. Jaga.
Byla to jediná dovolená, kde jsem byla úplně sama, bez členů rodiny. Úžasné bylo, že jsem si mohla dělat program jaký jsem chtěla a neposlouchat - mně se tam v tom vedru nechce, radši půjdeme támhle, a nebo na pívo. Prostě nikomu jsem se nemusela přizpůsobovat a volit si program sama. To bylo žůžo!
A nebyly tam ani příliš drahé taxíky. Byly žluté a takřka všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.