Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kašel při plném nadechnutí

Od: pk* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, teďka jsem došel z koupáku a už tam se mi stalo to že když se naplno, úplně na max nadechnu tak mě to nutí zakašlat a jakoby svírat krk ... normálně když dýchám tak je to v pohodě jen když se nadechnu na max.. nevíte čím to je? co to je? Děkuji

doplněno 06.06.15 20:07:

svírat a lechtat ...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud jste kuřák, tak by to mohlo mít souvislost. Kouříte? Zdravím!

doplněno 06.06.15 21:14:

pk - možná je to tedy špatná kombinace studené vody a horka, resp. studeného nápoje a horka. Udělejte si nějaký čajík a snad to bude zítra dobré.

doplněno 06.06.15 21:31:

pk - patrně Vás maminka málo informovala, že se do vody vstupuje postupně nebo by člověk neměl být rozpálený (uřícený). Stejný problém udělá i hodně studený nápoj.

pk*
hodnocení

Asi ano.. bylo 31 stupňů a já skočil do vody která má 24 což je celkem studená ... jdu si udělat černej banánovej čajík :) a jdu se zahrabat do peřiny.. děkuji

pk*
hodnocení

No co už... chybami se člověk učí :)

hodnocení

0x

Já se domnívám, že by to mohlo souviset klidně i s počasím. Horko, dusno, suchý vzduch, práší se... Ale s určitostí by Vám to řekl snad jen lékař.

pk*
hodnocení

Ne kuřák nejsem je mi 14.. ani když třeba zívnu tak musím zakašlat.. zkusím počkat pár dní a jestli to bude pořád dělat zajdu k lékaři.. děkuji za odpovědi .. kdyby někdo ještě věděl napište sem prosím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]