Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,obdržel jsem Exekuční příkaz exekuci z účtu.Částka pro exekuci na účtu byla a je.Exekutor si vzal pouze část financí a účet je stále zablokován.Na otázku ,kdy nechá účet odblokovat mi sdělil že čekal skoro půl roku a nyní že mám čekat já,než účet odblokuje.Mám dotaz.Může exekutor držet finance které mu nenáleží?Děkuji.Jak mám postupovat dál?Poradíte i prosím?Děkuji
Myslím,oni mají v této repblice obrovskou moc.Měla jsem neoprávněně zablokované stavební spoření a trvalo to minimálně půl roku,než mi ho odblokovali. Stavební spořitelna se mi sice omluvila s tím,že jistě budu nadále...atd,exekutoři nikoliv.Nic méně,věřím, že záleží na tom na koho narazíte,s kým jednáte. vše je v lidech. Tak ať máte úspěch!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.