Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukonceni hospitalizace proti vuli nemocnice

Od: pahhrus odpovědí: 4 změna:
Dobry den
jsem 6 ty den hospitalizovany po mensi operaci pyeroplastice ledviny. Predpokladana doba hospitalizace byla 7 dnu. Dle prijimacich papiru dokonce jen 4-6.
Je mi uz dva dny dobre a cekal jsem ze po dnesni vizite mi reknou ze me zitra propusti.
Namisto toho mi rekli ze mi to reknou zitra rano po testu krve.
Nechci tady ztracet cas jelikoz to co mi poskytuji si dovedu poskytnout si doma. Mam s tim jiz zkusenosti. Navic diky tem vedrum je v nemocnici odpoledne nesnesitelne.
Pokud by mne zitra nechteli pustit mam moznost odmitnout dalsi leceni a pozadovat okamzite propusteni? Samozrejmu ze na moji zotpovednost dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím.Každopádně možnost máte.Jste svobodný člověk,stačí podepsat revers a můžete jít.Můj názor? Bála bych se odejít,kdyby nebylo něco v pořádku.Zdraví máme přece jen jedno ! Co se týče veder,ta jsou všude...Hupsnete do sprchy a hned je lépe...

doplněno 06.06.15 12:24:

Rádo se stalo.Revers je otázka několika minut.Ošetřující lékař Vám jej vystaví na Vaši žádost.

pahhrus
hodnocení

Dekuji za odpoved. Vystaveni reversu netrva dlouho nebo nema nejake jine hacky? Aby mne neco neprekvapilo. Nemam s tim zadnou zkusenost. Jinak moc jste mne potesila dekuji.

webbiecz*
hodnocení

1x

Samozřejmě můžete podepsat revers. Jediná situace, kdy to možné není, je v případech zákonem nařízené hosptalizace. To ale není váš případ. Nicméně nešla bych do nějakého konfliktu. Nejlepší je se zkusit nejprve domluvit. Říct jim, že už byste chtěl jít domů, že pro to máte své důvody a že samozřejmě budete dodržovat léčebný režim. Pokud nemají závažný důvod vás tam držet tak budou přístupní domluvě...

sunset*
hodnocení

0x

Je to bohužel běžná praxe - vaše propuštění záleží skoro určitě na tom, kolik lidí přijede na chirurgii o sobotní noci. Pokud jich bude málo, pustí vás až v pondělí s nástupem naplánovaných pacošů. Když jich bude dost, ani se nestačíte v neděli probudit a budete stát před špitálem. Postel vydělává jen když je obsazená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]