Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s kterým si opravdu nevím rady. Jde o to, že mám měsíc přítele. Už ze začátku jsem si nebyla moc jistá, jestli to bude fungvat. V podstatě ono to všechno funguje, až na mé city k němu. Myslela jsem si, že to po čase přijde, protože je strašně hodný a dává mi lásku ve velkém. A tak každý den čekám a čekám a nic nepřichází..
Do toho cítím, že prostě není kluk s kterým bych chtěla strávit život, nebo alespoň nějakou část. To je to, čeho se obávám nejvíc. Mám den, kdy jsem s ním moc šťastná a pak jsou dny, kdy stále přemýšlím, co to dělám..
Ale teď si přítel způsobil docela velký problém a je hodně hotový.. Je to ten moment, kdy svého partnera v žádném případě nemůžete opustit, protože vás potřebuje. Já ho mám strašně ráda a nedovedu si představit, že bych mu ublížila, ale zároveň to ubližuje mě, protože mám pocit, že to není to ONO, kdy nemusíte nad ničím přemýšlet, ale prostě víte, že toho druhého milujete a všechno je v pořádku...
Nevím jak se mám zachovat, nevím jak to mám vyřešit.. Jediné, co vím je, že pokud bych ho měla opravdu opustit, tak to nedokážu, protože jsem to byla vždycky já, koho kluci opouštěli a on je hodně citlivej. Jsem strašně zmatená, přijdu si jako blbka.. ale potřebuju to nějak vyřešit, nebo mě to zničí.
Dobrý den, zřejmě jste našla hodného kluka, který Vás miluje a je schopen pro Vás i něco udělat. Ale, z Vašeho pohledu to není ono. Vy asi patříte k těm ženám, které se zamilují do někoho, kdo je trochu trápí, způsobuje bolest a nejistotu - a to zde nyní není.
Takže, asi si projdete pár zamilovaných vztahů s "hajzlíkem", který nebude pro život a až časem zjistíte, že pro život by byl vhodnější ten hodnější kluk (pokud ho potom seženete). Ale, to už třeba budete mít dítě a budete po rozvodu. Zdravím!
Ahoj, píšeš, že zatím kluci opouštěli tebe... Že toto je první kluk, kterého bys měla opustit ty... Myslím, že problém je v tom, že se nemáš ráda, a že si myslíš, než si nezasloužíš přijímat "lásku ve velkém", kterou on Ti dává...
Začni se sebou něco dělat, a hlavně se nauč mít se ráda. Aby ses náhodou nepřipravila o toho jediného, který je schopen a ochoten tě milovat celý život...
Protože sebepřijetí je pro vztah hrozně důležité. Pokud si nebudeš vážit sama sebe, nebudou si tě vážit ani ostatní, a budou tě opouštět...
Zachovej se upřímně. Přítel by měl narovinu vědět, jak to máš se svými city k němu a nebuď s ním pouze proto, že ho momentálně lituješ. On není malé dítě a ty nejsi jeho matka. Jinak je s podivem, že již po měsíci vašeho vztahu si přítel způsobil docela velký problém. Sice nepíšeš jaký a zda-li se to nemůže dotknout i tebe, ale přemýšlela jsi o tom, co přijde třeba později, jaký jiný problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.