Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to dělá? Pevné obejmutí

Od: mijamijsja* odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer, předevčírem jsem začala chodit s jedním mužem (28) a všimla jsem si že když mě drží za ruku nebo mě objímá tak strašně pevně, nechce mi ubližovat ale nechce mě pustit a vždycky nechce abych od něho byla dál víc jak dva kroky chce mě mít u sebe, nebo mě nechce pustit ruku nebo z objetí.
Dřív jsem tohle nezažila a zajímá mě proč to dělá.
Tohle je muž do kterého jsem se zamilovala už před třema roky a on mě prý také miluje.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dělá to zřejmě proto, že má o tebe zájem. Osobně si myslím, že v 15 letech máš opravdu ještě dost času na to objímat se s 28letým mužem.

Taky je možné, že si z nás děláš srandu, posuzováno v kontextu většiny tvých otázek.

mijamijsja*
hodnocení

Já si nedělám srandu :). Děkuji za odpověd.
joudic*

skoro souhlasim, na zaklade otazek, ktere uz probehly... nicmene v tomto kontextu je decko ten 28 lety

hodnocení

5x

Zdravím. Když uvážím, že chodíš do osmé třídy, pak chození s mužem, kterému je 28 let je fakt síla! Možná, že Tě bere jako dítě, ale co na to říkají Tví rodiče, že Tě objímá dospělý mužský? Vážně věříš tomu, že Tě miluje? A nepřijde Ti to ani trochu divné? Mně, jako rodiči, to tedy divné přijde hodně a určitě bych to své dceři netolerovala. Naopak bych se jí snažila vysvětlit, že by se neměla nechat dát osahávat takovým mužem a měla by se od něho držet dál. Nezlob se za můj názor, samozřejmě chápu, že se dítě může zamilovat do dospělého, ale opačně tomu nevěřím a přijde mi toto od něho jako úchylné.

mp*
hodnocení

0x

Tady vidím trochu systémovou chybu. Operátoři této poradny všechno vidí - kdo odkud píše a pod. Věřím, že je to strašné, protože některé anonymní příspěvky jsou fakt zoufalé. Ale pokud vidíte nějakého trola nebo psychouše, tak to mažu. A nedám prostor. Podle mě se dá velice rychle zjistit, kam kdo se svými příspěvky směřuje. A to jsem laik.

hodnocení

0x
Dřív jsi tohle nezažila? To jako, že randíš už od školky?
Najdi si nějakého koníčka nebo začni sportovat , přejdou tě roupy, dělat si legraci z lidí na poradně.

hodnocení

0x

Pouze objímá? A sex nevyžaduje? Tak bude asi nějak porouchaný *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]