Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu trochu tvrdší - chyba není v tom chlapci, který má zájem o dění kolem sebe, ale chyba je ve Vás (a Vašem nezájmu). Zdravím!
P.S. Možná to bude také o inteligenci.
Ale to by se měl zajímat každý, jak s námi politici vrtají, třeba bude jednou premiérem, vydržte. Ta republika není jejich. Vám je fuk, co se tady děje, jak jsme okrádáni, jak bysme se mohli mít?
MK je zakázaný? Dávno tomu byl na intu, bya v prodeji, kdo hledá, najde. Je teba znát takové názory, na co, koho si dát pozor.
Ahoj, já myslím, že je velmi dobře, že se Tvůj přítel zajímá o politiku a o všeobecné dění.
Je sice pravda, že s tím asi nic moc neudělá, ale ne nadarmo starší lidé říkají, že "budoucnost záleží na mladých".
Víte, přijde mi, že máte ten přístup, jako hodně lidí, o nic se nezajímat, co se politiky týče, volit pasivní přístup, ale stále si stěžovat, jak se máme špatně. Třeba když se o politiku začnete zajímat také, tak pochopíte trošku některé věci, kterým zatím nerozumíte a které vám třeba přítel vysvětlí. I když se nic nezmění, můžete mít minimálně dobrý pocit, že víte, o čem se mluví.
Pokud Tebe zajímají jiné věci, v pořádku, ale rozhodně to neznamená, že by byl Tvůj přítel divný. Je možná trochu "napřed" než ostatní vrstevníci, kteří k těmto zájmům dojdou později, ale to je jedině dobře. Z mého pohledu určitě lepší, když se zajímá o tyhle "vážné" věci, než kdyby celé dny hrál u počíteče hry, vysedával v hospodě a podobně. U politiky se sice také člověk rozčiluje, to je pravda, ale pořád mám dojem, že to k prospěchu je.
Mimo jiné se může také blýsknout u starších lidí a získat body navíc, také jaké máme ministry a podobně.
Ve škole se politika probírá nejvýše v občanské nauce, což mi přijde docela málo, tak pokud někoho zajímá více, může sledovat i takové pořady v televizi a číst i knížky na toto téma. Proč ne. To se týká i těch bývalých režimů.
Mám také spolužáka, který se sice zajímá hlavně o historii, ale dokáže o ní vyprávět takřka celé hodiny. A to souvisí vlastně i s tou politikou, s těmi režimy například. Moc rád jeho postřehy a vědomosti z historie poslouchám, sám se také o historii a politiku zajímám...a jsem ve věku přibližně vašeho přítele, takže za mě, rozhodně divný není. Spíš se pohybujete ve skupině lidí, kterým je tohle téma fuk, ale nemělo by. Alespoň základní vědomosti by člověk zkrátka mít měl.
Někdo se zajímá o politiku, jiný zase o něco jiného. Různí lidé mají různé zájmy a koníčky a rozhodně se nedá říct, že by byl někdo kvůli tomu divný.
Jestli je příteli teprve 19 let, tak to asi ovšem ještě mockrát u voleb nebyl, takže to je výraz "chodí k volbám" zatím možná malinko předčasný
jak pise @figurek tohle nadseni jej brzy prejde az prozre, nicmene na Moravce koukam taky a semtam hyde park apod, ale proste je to stejne k nicemu. At delas co delas, nakonec je zahon vzdycky plny plevele, slimaku a jabka cerviva Dokud nebudou referenda na internetu pro kazdy dulezitejsi zakon, mam to v p*ci tenhle stat.
Same kok*tiny, aby se vlk nazral, nebo ktere jsou hodne videt, pripadne aby to vypadalo, ze se dela neco pro lidi, ale dulezite veci nic. (napr protikuracky zakon, chudaci hospodsti tenhle populismus odnesou, hlavne ze Pitomio je pry populista jo.. to vidim, kdo je tady populista) Stejne tak unie, same nesmysly s pomazankovym maslem a mezitim se sotva drzi nad hladinou a potraviny jsou plne hov*n, hlavne ze maslo je maslo
tak dik, co bych si bez vas pocal
Docela ho chápu, prostě jsou lidé přemýšlivější a ti jednodušší. Ty jednodušší se představuji se selfie tyčí, ty přemýšlivější s nějakou odbornou knihou v ruce. Někdy je to ale jen přetvářka. Zeptejte se ho, jestli Vám vyjmenuje všechny premiery naší republiky. Jestli zná všechny presidenty Československa od roku 1918. Poslední panovník Rakouska - Uherska. Pak uvidíte, jestli si na něco jen nehraje.
doplněno 07.06.15 00:37:Čalfa, Klaus,Tošovský, Zeman, Špidla, Gross, Paroubek, Topolánek, Statistický úřad -fakt si nevzpomenu. Nečas, A současná bída - už nemohu. Už se mě nechce dál. Žít!
Zeman ho chce natlacit do CNB misto toho pidlovokyho inteligenta, asi bych neprotestoval... mam sice vetsinu prijmu zvenku, cili mi intervence vydelava, ale euro za 28? takhle to prece nejde sakra...
doplněno 07.06.15 01:12:dolar je stabilni vicemene, takze mi je to fuk, ale czk bude jeste sranda, hlavne az se prijme euro za nevyhodnych podminek, to bude srandy teprv... vsechny okradou jak za menove reformy kdysi... Slovaci nas zkratka predbehli a jsou ok, "rychly porod ve 20ti" a deti uz odrostly a je to vklidu, kdezto my si dame postizene dite ve 45ti...
Takze ano, nesporit, nema to smysl, je to blbost dokud neni zavedene euro... kruta pravda...
doplněno 07.06.15 01:14:a jen tak se to nespravi, lidi si koupite za koblih, co s takovym materialem pak chcete delat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.