Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najit podpori

Od: kristyn odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,rada bych se zeptala kde hledat podporu?protože rodič mě.v myslím.že.fakt.ničem nepodporuje a pak si fakt moc nevěřím aptd.děkuji moc za odpověď.:(:):111

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v čem potřebujete podpořit? Rodič nebo rodiče? Proč si nevěříte a v jaké oblasti?

Zdravím!

P.S. Co znamená to 111?

doplněno 05.06.15 15:49:

kristyn - ze stejných důvodů Vám svůj e-mail tady nevložím. Ale, můžete se zde zaregistrovat a potom použít Vnitřní poštu (ta je neveřejná).

hodnocení

0x

Kristýnko, tož to jsi nám dala velmi obtížnou otázku. Záleží na tom, jaké zkušenosti má s tebou tvůj rodič. Je také nesmírmě důležité, jak tvůj rodič vidí tvou příptravu pro život. Nejspíše tě připravuje tak, aby ses stala samostatnou, životaschopnou ženou, která si bude zodpovídat za svůj život tak, aby tě do smrti nemusel živit a táhat z průšvihů. A tvé aktivity pokládá za nepotřebné, možná i škodlivé. Víš ty, co po tobě tvůj rodič vyžaduje? Kam tě směřuje? Co ti vlastně zakazuje? Proč tě nepodporuje a v čem? Je totiž docela možné, že ničíš jeho sebevědomí dobrého rodiče ty jemu. ;) Kolik máš roků? Do které třídy chodíš? Jak školu zvládáš?

kristyn

Děkujimoc Vám všem za odpovědi , pokud mi doopravdy chtee poradit tak mi prosím na vás napište email-z důvodu , že je to prostě podle mě soukromé a nechci to tu jen tak vystavit na internet , doufám , že mě chápete :D :) :111

hodnocení

0x

Kolik je Ti let? Máš oba rodiče, s kterými žiješ? Nebo proč píšeš v jednotném čísle - rodič? Máš jenom jednoho?

Myslím, že mě rodič v ničem nepodporuje...

1/ myslet znamená ho... vědět. Ty to nevíš, jenom si to myslíš. A ty myšlenky nemusí být vždycky pravdivé. Proto je Tvůj názor nejistý a nemusí být ani pravdivý.

2/ v čem by Tě měl rodič podporovat? Finančně Tě jistě zajišťuje, což je jeho povinnost. A určitě stejně tak i druhý rodič. A jinak se musíš snažit sama, aby z Tebe vyrostl člověk vhodný pro správný život.

Pokud jsi už starší a dokončila jsi vzdělání, rodiče Tě už nemají povinnost podporovat vůbec. Pokud tak činí, je to jen jejich dobrá vůle. Měla by ses postavit na vlastní nohy.

Proto by bylo dobré napsat, kolik je Ti let, zda žiješ v úplné rodině, jak se učíš a v čem tě rodiče nechtějí podporovat. Takhle je to jen střílení od boku. Jaga.

hodnocení

0x

Nechce ti koupit lepší mobil,nový tablet,zakazuje ti FCB a chce aby jsi se učila-hlavně češtinu? Mluv narovinu a zbytečně nedramatizuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]