Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsi o tom myslíte?

Od: mana* odpovědí: 6 změna:
Ahoj chtěla bych od Vás slyšet co si o tom myslíte.Mám už nějakou dobu milence a ten mi neustále píše SMS a volá jak to budeme dělat /a to úplně dopodrobna od A do Z/ a jak mě miluje.Už jsem mu řekla,že mi to připadá zvlátšní co mi říká až tak ... Taky jsem se ho ptala jestli mu to doma neschází a prý ne,že je to tím,že mě prostě miluje a chce se mnou tento.Děkuji Vám za vaše názory :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kolik ti je?10?,že tu píšeš takový sračky pubertácký!*bzum*
lolu*

"*"- nevyjadřovala bych se takto hrubě- sme snad lidé...

"mana"- ten milenec je jen jako přes ten mobil, nebo i doopravdy?, a asi by bylo na místě přiznat si jestli ti vůbec za to stojí...není to úplně typické- moc se mi to nezdá...mno jinak hezký den

doplnit odpověď
hodnocení

0x
mana - pokud se nejedná o milence třináctiletého, půjde asi o nějakou poruchu či nedostatečné vyzrání... Najdi si proto milence jiného, nejlépe normálního.
al bunda*

Naprosto souhlasím s tímto názorem i s doporučením.

Skvělý den.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj mano tím tě chce asi rozhacovatkdyž ti to píše asi budeš na schůzkách chladná a on se i při psaní dokáže udělatje to menší úchylka ale musíš mu to dělat tak jak ti to do podrobna vysvětluje a snad ho to přejde.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Milenec má asi dobrou fantazii a velikou představivost. Je docela možné, že při popisu těch praktik se sexuálně vzruší a třeba i více než při samotném aktu.
Jestli jde o nějako poruchu (myslím že ne) nedokážu posoudit. Nebezpečný pro tebe patrně nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]