Ahoj chtěla bych od Vás slyšet co si o tom myslíte.Mám už nějakou dobu milence a ten mi neustále píše SMS a volá jak to budeme dělat /a to úplně dopodrobna od A do Z/ a jak mě miluje.Už jsem mu řekla,že mi to připadá zvlátšní co mi říká až tak ... Taky jsem se ho ptala jestli mu to doma neschází a prý ne,že je to tím,že mě prostě miluje a chce se mnou tento.Děkuji Vám za vaše názory :D
Kolik ti je?10?,že tu píšeš takový sračky pubertácký!
lolu*
"*"- nevyjadřovala bych se takto hrubě- sme snad lidé...
"mana"- ten milenec je jen jako přes ten mobil, nebo i doopravdy?, a asi by bylo na místě přiznat si jestli ti vůbec za to stojí...není to úplně typické- moc se mi to nezdá...mno jinak hezký den
mana - pokud se nejedná o milence třináctiletého, půjde asi o nějakou poruchu či nedostatečné vyzrání... Najdi si proto milence jiného, nejlépe normálního.
al bunda*
Naprosto souhlasím s tímto názorem i s doporučením.
ahoj mano tím tě chce asi rozhacovatkdyž ti to píše asi budeš na schůzkách chladná a on se i při psaní dokáže udělatje to menší úchylka ale musíš mu to dělat tak jak ti to do podrobna vysvětluje a snad ho to přejde.
Milenec má asi dobrou fantazii a velikou představivost. Je docela možné, že při popisu těch praktik se sexuálně vzruší a třeba i více než při samotném aktu. Jestli jde o nějako poruchu (myslím že ne) nedokážu posoudit. Nebezpečný pro tebe patrně nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.