Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreslící potřeby

Od: nox® odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Nevěděl by někdo, kde se dá v Brně nebo v blízkém okolí sehnat nějaká pěkná sada, kufřík nebo něco podobného s různými potřebami na kreslení? Přítelkyně kreslí ráda a já bych jí chtěl k narozeninám něco takového pořídit. Přes internet se mi takové věci objednávat nechtějí a nějaký obchůdek přímo s podobným zaměřením nebo kde bych něco takového sehnal, jsem nenašel. Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, toto jsem našel na internetu, tak se do těch prodejen můžete zajít podívat.

Doufám, že si něco vyberete. Zdravím!

.

koh-i-noor.cz/... artshop-kounicova.cz/... vytvarny-kurz.cz/... vytvarne-potreby-josefska/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]