Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde by se dal sehnat masážní míček

Od: mikiki3 odpovědí: 7 změna:
dobrý den, na internetu jsem zkoumal masážní míček s jehlemi do rukou,ale našel jsem jen obrázek. Nevíte,kde by se to dalo koupit? Klidně i objednávka přes internet nebo i kamenný obchod. Děkuji za odpověd
Kde by se dal sehnat masážní míček

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohl byste ho sehnat ve Zdravotnických potřebách.

mikiki3
hodnocení

myslíte v lékarnách třeba?

Ne, ve Zdravotnických potřebách, kde se prodávají zdravotnické potřeby a pomůcky.

doplněno 04.06.15 19:50:

Teď jsem se dívala, a mají ho na lekarna.cz za 49 Kč - viz masážní ježek

mikiki3
hodnocení

Jenže to je umělý,ale já měl od známého pučen s těmi jehlemi kovovými a fakt to bylo příjemný na masáž a prokrvení dlaní. Říkal že to má Ukrajina ,že to vyrábí, což jsem četl i na internetu,ale nedá se objednat. Umělý právě nechci:) ale děkuji za snahu :)
hzumax

v lékárně,taky jsem ho kupovala,

lidus*
hodnocení

0x

Myslím, že to není klasický masážní ježek ale akupresurní masážní kulička s magnety.

webbiecz*
hodnocení

0x

Přesně tenhle masážní míček se teď shání hodně obtížně. V běžných zdravotnických potřebách ho neseženete. Dováží se málo a navíc z Ukrajiny. A to je teď ten největší problém - kvůli situaci tam je výroba a následné dodávky nyní v podstatě na nule.

Žádná náhražka za to není, ale pokud hledáte nějakou podobně "drsnou" masážní pomůcku, tak zkuste iplikátor. Nevyrábí se sice jako míček, ale dá se koupit vcelku běžně jako podložka různých tvarů a ty hroty jsou dost ostré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]