Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před dvěma týdny jsem prodělala operaci cysty na vaječníku a zajímalo by mě, když začíná doba dovolené, jestli bych se mohla opalovat. Stehy jsem byla vytahovat před týdnem, mám tři dírky v podbříšku, každá po jednom stehu, ale stále nevím jestli je ta správná doba, aby se s kůží nebo břichem něco nestalo. Máte s tímto nějakou zkušenost? Byla bych ráda za jakýkoliv komentář.
Děkuji mockrát
Podbřišek si představuji pod břichem. Takže tam se asi stejně běžně neopalujete, ani v nízkých plavkách. Je to prostě místo schované nad klínem.
Přesto bych letos neopalovala. Je to živé, byl to zákrok nejen do organismu, ale i do povrchu těla /kůže/. Mohlo by se to nehezky zbarvit a to už natrvalo. Pořiďte si vyšší gaťky, nemyslím vytáhnout je pod prsa, ale k pupíku. Nebo pokud Vám nevadí plavky vcelku. Příští rok uvidíte. Bude to dost dlouhá doba, kdy se tělo bude vracet do normálu. Uvnitř i zvenku. Na léto se každý z nás těší, ale prostě si letos budete muset dát pauzu. A pokud opalovat, tak ono místo mít skryté. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.