Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám možnost nastoupit do jedné strojírenské firmy jako dělník ve výrobě. O práci mám velký zájem, ale trpím astmatem a alergiemi a když jsem se tam byl podívat, tak v té hale kde bych pracoval, bylo cítit, že se tam lakuje, nebylo to nic silného, ale cítit zápach barev, či ředidla tam byl. Je to klasická výrobní hala, takže i nějakého prachu se tam člověk nadýchá. Proto hodně váhám, jestli tam kvůli zdraví nastoupit, nebo mám přehnané obavy? Díky za názory
Dobrý den, někde jsem četl, že prostředí na astma nemá vliv. Vy to musíte vědět, když astma již máte a jistě chodíte k lékaři. Navíc, v případě Vašeho zájmu budete procházet vstupní lékařskou prohlídkou, kde své choroby nahlásíte. Zdravím!
P.S. A na co máte alergie asi také už víte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.