Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Já a jeden kluk

Od: itis30* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den je mi 16 let a každý den chodím hlýdat sousedovy děti teda jenom kluka kterýmu je 7 ten starší se už pohlýdá sám a on se mi líbí ale on jako kdybych nežila jako povídáme si chodíme na vycházky ale prostě když nás někdo potká tak on jako že mě nezná co mám dělat abych sním chodila a myslíte že toto jsou nějaké náznaky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Promiň, ale mě zaráží, že píšeš, že chodíš hlídat (pro informaci - hlídat je s měkkým i :)) děti - a přitom by jsi chtěla s tím druhým "dítětem" něco mít... Pokud Tě ta rodina bere jako "slečnu na hlídání", nediv se, že ten chlapec (nevím, kolik mu je let), nechce nic mít...

Vždy se říkalo "Co je v domě, není pro mne" - to je přísloví, docela moudré, že si člověk nemá nic začínat s kolegou či člověkem v práci apod.

Pokud pravidelně hlídáš, zkus být profesionálka - a na nějaké city-pocity zapomenout.

hodnocení

0x

Myslím, že bys měla nahradit tyto myšlenky učebnicí českého jazyka...

Pokud nedáš na moji radu, v naší vesnici je jedna svobodná matka - porodila v 16ti letech - můžu ti předat kontakt, až budeš potřebovat poradit...

hodnocení

0x

Ahoj. Třeba má děvče a nechce se s Vámi nikde společně ukazovat. Před lidmi se od Vás drží dál, ale může to znamenat i stud. Já v tom vidím jediný náznak a to, že nechce, aby ho s Vámi někdo spojoval dohromady, jako pár. Ale zeptejte se ho, třeba je to jinak.

honzajm
hodnocení

0x

Zkus si položit otázku zda se líbíš i ty jemu ... . K tomu, aby začal někdo s někým chodit jsou potřeba dva, kteří to oba chtějí, nestačí, že se ti líbí a že ty chceš - on asi nechce, a nechce ani aby ho někdo s tebou spojoval. Člověk nemůže mít to, na co si ukáže. Jemu se zase možná líbí jiná, tak ji nechce odradit kdyby byl vídán s tebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]