Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy dostanu peníze? (bolestné)

Od: chica7 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

po Velikonocích jsem ve škole odevzdávala papíry o úrazu a hodnocení bolestného. Nevíte, kdy mi budou peníze připsány na účet? Šla bych se zeptat, ale je to složité. Není na to třeba nějaká lhůta nebo něco takového? Čekám už docela dlouho. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Sice jsem to měl z pracovního úrazu, bylo tam těch 90 dní od doby kdy obdrží pojišťovna veškerou dokumentaci, což může v klidu dva týdny trvat. Já osobně jsem to po několikrát dotazoval,a 95. den jsem malinko zatlačil na pilu, a najednou to šlo během dvou dnů peníze převést. Takže skoro čtyři měsíce. Jen když má člověk zaplit jim,to má tři dny, a hned upomínka.

Ja s nima valcil pul roku furt si vymejslely ze chtej naky papiry a to sem jim nektery poslal trikrat chce jim furt volat psat mejlovat oni povoli

hodnocení

0x

Tak jestli se nepletu, pojišťovny mají 15ti denní lhůtu na zaplacení po ukončení šetření - nějak tak to vypadá..."Pojistné plnění je splatné do 15 dnů po ukončení šetření nutného ke zjištění rozsahu ..."

iz*

Na výplatu bolestného a odškodného z pracovních úrazů (nemocí z povolání) mají pojišťovny lhůtu 90 dnů po dodání veškerých podkladů, v obtížnějších případech to může trvat i déle.

Mám dojem, že školní pojistky se vyřizují podobně jako pojistky zaměstnavatelů.

hodnocení

0x

"Šla bych se zeptat, ale je to složité..." A tady chceš najít jednoduchou odpověď? Když o tom víceméně nic nevíme? Musíš se zeptat toho, kdo to má na starosti, a v případě nutnosti to zaurgovat.

Nic jiného nezbude, než se zeptat. Papíry ještě možná leží ve škole a nebyly na pojišťovnu poslány.

marci*
hodnocení

0x

Nedávno jsme měli ten samý problém s úrazem ve škole. Cca po třech měsících jsme zavolali do Kooperativy, kde má škola uzavřenu pojistku a tam nám řekli, že do týdne se peníze objeví na účtě, což se také stalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]