Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po Velikonocích jsem ve škole odevzdávala papíry o úrazu a hodnocení bolestného. Nevíte, kdy mi budou peníze připsány na účet? Šla bych se zeptat, ale je to složité. Není na to třeba nějaká lhůta nebo něco takového? Čekám už docela dlouho. Děkuji.
Sice jsem to měl z pracovního úrazu, bylo tam těch 90 dní od doby kdy obdrží pojišťovna veškerou dokumentaci, což může v klidu dva týdny trvat. Já osobně jsem to po několikrát dotazoval,a 95. den jsem malinko zatlačil na pilu, a najednou to šlo během dvou dnů peníze převést. Takže skoro čtyři měsíce. Jen když má člověk zaplit jim,to má tři dny, a hned upomínka.
Tak jestli se nepletu, pojišťovny mají 15ti denní lhůtu na zaplacení po ukončení šetření - nějak tak to vypadá..."Pojistné plnění je splatné do 15 dnů po ukončení šetření nutného ke zjištění rozsahu ..."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.