Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bez prace delsi dobu

Od: green* odpovědí: 3 změna:

Jsem jiz 3/4 roku bez prace.Stale hledam na internetu v inzeratech ale nemohu nic najit.Kdyz zavolam do nejake firmy tak me vetsinou odmitnou s tim ze se propousti nebo se nepropousti a je plny stav.Tak kde tu praci mam hledat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

toni*
hodnocení

1x

27.7.2009 jsem vám odpovídal na vpodstatě stéjný dotaz. Pokud si myslíte, že vám pečeni holoubci sami budou padat do pusinky, tak se strašně pletete. Ještě jednou to s vámi zkusím. Jak je vidno, vyhýbáte se přímému kontaktu při hledání práce. Vžijte se do osoby personalisty, že zavolá telefónem nějaký GREEN a chtěl by práci - nejlépe náměstka ředitele. Co by jste mu odpověděl? " Jistě pane GREEN, čekáme na vás, posílám pro vás AUDI se šoférem. Buďte tak laskav, oblečte se, vemte si doklady a výuční list, případně maturitní vysvědčení nebo vysokoškolský diplom a přijeďte. Já mezi tím uvařím kafe, zajistím občerstvení a zařídím vám plat minimálně 50 000.- Kč. Budete mít k dispozici služební auto, mobil, sekretářku a otevřené konto na občerstvení. "

Teď vážně. Zajděte na obecní úřad a chtějte práci, třeba zametání cest, nebo sbírání odpadků. Ale osobně a vysvětlete jim svou situaci. Počítejte s tím, že dostanete minimální mzdu. Nebo zajděte na Úřad práce a informujte se na rekvalifikační kurzy. Možná se uchytíte s vašim programováním. Podtrhuji, že zajdete - ne zatelefonujete. Nebo postupujte podle rady z 27.7.2009.

alf*
hodnocení

0x

no vida, už jsi si opravil přezdívku. Zkusil jsi radu z poradte.cz/... prostě ráno vyrazit a jít se ptát osobně. Do telefonu se toho nakecá, když Tě budou mít v kanclu tak si vzpomenou že vlastně možná někoho potřebují. Stejně nemáš co dělat tak vyraž do světa. Programovat se můžeš učit odpoledně nebo večer.

fany08*
hodnocení

0x

Buď rád, že jsi zdravý(á), já jsem sice práci zázrakem sehnala, ale jsem zdravotně postižená, měla bych mít invalidní důchod, ale ten mi sebrali, pracuji na částečný úvazek, mám pocit, že se mi zase začali ozývat mé zdravotní potíže díky práci, kterou bych vlastně neměla dělat, možná mě čeká další operace páteře, na důchod nemám nárok, pracovat taky nemůžu, asi se spláchnu do záchodu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]