Nejste přihlášen/a.
dobry den potrebovala bych poradit manzel dostal prihohodu rika se tomu nahla smrt takze bylo to nahle necekane a jeho zamestnavatel mi nechce dat jeho vyplatu a nemocenskou davku ktera neni manzelem podepsana nedal mi plnou moc a nema od vyboru razitko kde mi mel mit podpisovy vzor mam starobni duchod ktery mi chodi na ucet ale manzel ma exekuci a zrovna kdy ho odvezla zachrana sluzba tak mi exekutor zablokoval ucet ucet je psany na mne takze nemam na zaplaceni elektriny vody inkasa tak muzu cekat ze mi za par dni prijdou vse odpojit jak se mam proti tomu prosim branit nerada bych abay se to dostalo do televize jsme male mesto a kazdy ma z takovych veci radost dekuji za jakou koli odpoved anita
Když jednou nezaplatíte inkaso a elektriku, tak se nic neděje. Pokud je to normální společnost (EON, RWE, ČEZ) tak si to doúčtují při vyúčtování...pokud někdo jiný, tak nevím, s těmi zkušenost nemám.
Na toho exekutora se zeptejte někde na netu v dluhové poradně ... to neovládám, nedlužím (zatím)
Popřípadě požádejte děti, příbuzné o půjčku na zaplacení inkasa
Jděte do banky a IHNED si nechte vyplatit dvojnásobek životního minima - ve Vašem případě to je 6.820,- Kč. Na toto máte nárok pouze jednou za dobu exekuce od jednoho exekutora na účtu. Potom kontaktujte plátce Vašeho důchodu, aby Vám posílal peníze poštovní složenkou - změna trvá cca 2 - 3 měsíce, takže to musíte udělat bezodkladně. Na účet si nenechte již nic posílat. Exekuce na účtu může být i několik měsíců, tak ať nezůstanete bez finančních prostředků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.