Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dovolenou Španělsko nebo Řecko?

Od: kangaroo* odpovědí: 5 změna:

Hledám vhodnou dovolenou v těchto státech a lokalitách pro 2x páry ve věku 60let. All inclusive a nějaké klidnější místo s ohledem na věk (moře, památky, turistika, býčí zápasy,...) Poradí někdo místo s osobní zkušenosti? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já volím Španělské ostrovy. třeba Tenerife,,je tam klid nádherné výlety V Řecku jsem byla několikrát ,ale už bych tam nejela..no jak kdo..Není tam špatně,ale třeba Korfu a nějaký ostrov.

hodnocení

0x

Kréta. Akorát pokud si ji chcete třeba projezdit autem (velmi doporučuji!), tak bych spíš preferoval duben - květen, kdy se všechno zelená a kvete, než plné léto.

hodnocení

0x

Zdravím, klid ve španělsku třeba Costa Brava,letovisko Salau.Maminka bla v Playaballena Spa 55+, to je moc krásný hotel v klidném Costa Ballena,kousek od Chippione. Když mi ukazovala fotky, tak to byla opravdu paráda a mrzelo mě, že hotel je pouze pro starší 55 let :) Na služby si ani v nejmenším nestěžovala, prý byl personál ochotný a velmi milý. Za dovolenou jsme platili kolem 30 000 za dvě osoby na jednom pokoji.

leia*
hodnocení

0x

Costa Brava ve Španělsku je nádherná :) Týden jsem byla ve městě Calella a bylo tam opravdu krásně. Moře, kopce nad městem, hodně malých a docela levných obchůdků a restaurací.. A dá se jet na výlet třeba na Montserrat nebo do Barcelony.

pppp
hodnocení

0x

Španělsko třeba nemá tak krásné pobřeží a moře, jako Řecko. Španělé ovšem pochopili, že turistika znamená peníze a že určité regiony turistika živí. Takže ve Španělsku všechno funguje jak má a je přizpůsobeno turistům. Řecko je hezké, ale obyvatelé nejsou až tak moc pracovití a služby jsou trochu amatérské, momentální a občas až trochu chaotické. Pro dovolenou seniorů hlasuji pro Costa del Sol ve Španělsku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]